• Kantine
  • WIK JO12
  • WIK JO7
  • SKNWK 1 - WIK 1

Afgelopen zaterdag heeft WIK 3 tegen MZC'11 6 gespeeld. Om 12:00 uur werd er afgetrapt op den Hogen Blok. WIK begon tegen de wind en dit zorgde voor de nodige hindernissen, toch kon WIK via Jordy v/d Wekken op 0-1 komen. Aan het einde van de 1ste helft kreeg WIK het erg moeilijk en MZC kwam in de laatste minuut terecht op 1-1. 

MZC6 WIK3

Vandaag stond de wedstrijd tegen FC de Westhoek'20 4 op het programma voor WIK 3. Na de zeperd van vorige week tegen Bruse Boys 4 leek dit een tegenstander waar meer tegen te halen waren. We konden vertrekken met een 15 koppige selectie dus dat was mooi. We speelden op het 2de veld, wat gebruikt wordt als trainingsveld en daardoor niet in een beste staat is. Dit is weer even wennen na het vlakke kunstgrasveld van vorige week op Bruinisse. Echter gaf het merendeel van de selectie de voorkeur aan het slechte veld op Burgh-Haamstede.

Afgelopen zaterdag stond voor WIK 3 de uitwedstrijd tegen SKNWK 3. Met een selectie van 14 man werd er afgereisd naar sportpark het Springer. Op een hard en droog veld met een koude wind was WIK in het begin de bovenliggende partij, maar tot kansen kwam het niet. In de loop van de wedstrijd werd SKNWK sterker en kreeg het een paar kleine kansen. Net voor rust kwam SKNWK op voorsprong. Bart werd uitgekapt door de spits van SKNWK 3 en hij schoot vervolgens de bal laag in het doel.

Gisteren kwam 's Heer Arendskerke 5 op bezoek op de Vospit. 's Heer Arendskerke 5 was de ploeg die in november de opmars van ons 3de wist te stuitn door een 5-1 overwinning op het kunstgras aldaar. De mannen van WIK 3 waren gebrand op revanche hiervoor.

Het was de vraag gisterenochtend of de wedstrijd door kon gaan tegen Asv Brouwershaven 2, de afgelopen avond en nacht had het flink geregend. Maar rond de klok van 10 uur kregen we bericht dat het door ging.
En om half 1 begonnen we aan de wedstrijd, we waren met 16 man. En die hadden we hard nodig. We begonnen goed aan de wedstrijd er werd goed overgespeeld en konden al een paar keer een goede aanval maken. En dat werd beloont na 20 minuten spelen, Wilmar Berrevoets werd aan de rechterkant diep gestuurd en gaf een voorzet op Jeffrey van Kooten en die kopte de bal eerst recht de lucht in en kon de bal daarna beheerst in het doel schieten. Een verdiende voorsprong.

Na 329 dagen mochten we weer.... Een wedstrijd spelen. Een thuis wedstrijd tegen V.V. Kloetinge 7. We hadden vandaag 16 man tot onze beschikking en het was prachtig weer op De Vospit (WIK '57). Voor de wedstrijd begon, was er nog een minuut stilte ter nagedachtenis aan Han en Gerrie.

241500193 249406333853482 3335515833660538303 n

Webdesign Tonny