• Kantine
  • SKNWK 1 - WIK 1
  • WIK JO7
  • WIK JO12
  • Italiaanse Avond

    Op 6 november organiseert WIK'57 een Italiaanse Avond

    Klik hier voor meer informatie.

Na 329 dagen mochten we weer.... Een wedstrijd spelen. Een thuis wedstrijd tegen V.V. Kloetinge 7. We hadden vandaag 16 man tot onze beschikking en het was prachtig weer op De Vospit (WIK '57). Voor de wedstrijd begon, was er nog een minuut stilte ter nagedachtenis aan Han en Gerrie.

241500193 249406333853482 3335515833660538303 n

Vandaag de 3e wedstrijd van het seizoen tegen Brouwershaven 3. We begonnen al om 12.30. We hadden 16 man tot onze beschikking, we werden versterkt door Sven Bij de Vaate van WIK 2.
We begonnen weer goed aan de wedstrijd en kregen gelijk een paar kansen. En na 5 minuten konden we al juichen, een schotje van Elmar Verhage werd door een speler van brouw achter zijn eigen doelman gewerkt.

Vandaag de 2e wedstrijd van het seizoen. Ondanks de vele regen de voorgaande uren, ging de wedstrijd gewoon door tegen het 4e elftal van Bruse Boys. De wedstrijd begon om 12.45 op het kunstgras veld van sportpark "Volharding" te Bruinisse. We hadden een mooie selectie van 16 man en we beginnen goed aan de wedstrijd. Binnen 3 minuten konden we al juichen, Elmar Verhage zette een aanval goed op en gaf een diepe bal op Maurice van Leeuwen. Maurice gaf een goede voorzet op de mee gelopen Elmar en die scoorde. Maar na 10 minuten stond het al weer 1-1, een goede aanval van Bruse Boys. Ze lieten onze keeper Niels Hendrikse kansloos.

Bru 4 WIK 3

Na 7,5 maand weer een competitie wedstrijd voor het 3e. Een thuiswedstrijd tegen een combinatie team van de Westhoek'20 en ZSC'65. Een onbekend en jong team was de tegenstander.
We begonnen goed aan de wedstrijd, al na 2 minuten konden we we op voorsprong komen. Het was goed door gaan van Maurice de Vlieger, maar in plaats van zelf op doel te schieten gaf hij hem af aan zijn broer Erik. Maar die bal was te diep en kon Erik niet bij de bal. 4 minuten later was het wel raak, het was weer goed doorgaan van Maurice. Maar hij werd in de 16 in de rug geduwd en wees scheidsrechter Marcel Passenier naar de stip. De penalty werd gescoord door Elmar Verhage.

Vandaag de 2e bekerwedstrijd en gelijk de laatste. Een thuis wedstrijd onder leiding van Marcel Passenier tegen vv Kloetinge 8, een zeer jong team.
We hadden vandaag een mooie selectie van 14 man, de vlagger was vandaag Steef v/d Wekken.

WIK 3 Kloetinge 8

Vandaag de uitwedstrijd op een winderig veld tegen de nummer laatst MZC11 5. We hadden selectie van 15 man en we namen ook onze eigen scheidsrechter mee. Al na 11 minuten hadden we 3 maal gescoord. De eerste was een doelpunt van Elmar Verhage die de bal in de korte hoek achter de doelman van MZC´11 schiet. 2 minuten daarna was het weer raak, een voorzet van Maurice van Leeuwen wordt keurig ingekopt door Bart Boot. De 0-3 wordt weer gescoord door Elmar uit een penalty. Arjen Berrevoets werd op de hakken getrapt in het strafschopgebied en scheidsrechter Marcel Passenier kon niets anders dan naar de stip wijzen.

Webdesign Tonny