• Bru 4 - WIK 3
  • Kantine
  • WIK JO7
  • SKNWK 1 - WIK 1

Afgelopen zaterdag stond voor ons 3de elftal de wedstrijd tegen SPS 3 op het programma. Het was de eerste keer dit seizoen dat deze ontmoeting op het programma stond. De eerdere wedstrijd was afgelast. We konden beschikken over een krappe, maar prima selectie. Wellicht zat er sinds enige tijd weer wel een overwinning in het vat.

Gisteren stond voor ons 3de . We konden gebruik maken van een 15 koppige selectie, wat een ongekende luxe is. In de thuiswedstrijd werd knap door WIK met 3-1 gewonnen. SKNWK staat iets hoger in de rangschikking dus WIK was toch voor deze wedstrijd weer de underdog.

Voor WIK 3 stond gisteren de wedstrijd tegen de nummer 10 Duiveland 3 op het programma. In de uitwedstrijd werd er nipt gewonnen op het Oostersportpark. Er moest gespeeld worden met een andere keeper, omdat vaste keeper Niels de geblesseerde Lorenzo Wijers bij WIK 1 moest vervangen. De technisch directeur van WIK is hierop van de week actief geweest en heeft uit Oekraïne een vervanger gehaald. Helaas zat er geen overwinning in voor het 3de en er werd 1-3 verloren. Man van de goal was Wilmar Berrevoets. Helaas blijft WIK 3 hierdoor steken op een 9de plek op de ranglijst met 14 punten.

WIK 3 Duiveland 3

Vandaag stond de uitwedstrijd tegen SC Stavenisse 2 op het programma. Voor velen was het al een poosje geleden dat ze Stavenisse bezocht hadden, maar dit jaar zitten we weer met het plaatselijke 2de in de competitie. Op dit bezetten zijn een 3de plaats in de competitie dus we verwachtten wel wat tegenstand.

Gisteren stond voor WIK 3 de thuiswedstrijd tegen NOAD’67 3 op het programma. Na een pijnlijke nederlaag vorige week bij Smerdiek was er goede hoop tegen de derde keus uit Flipland. Met een selectie van 15 man mochten we niet klagen, jammer was wel de krappe keus uit voorhoedespelers. Voorhoedespeler en sterkhouder Wilmar was helaas door ziekte geveld. Daarentegen stond wel dat Bart Boot voor het eerst dit seizoen kon starten.

Webdesign Tonny