• SKNWK 1 - WIK 1
  • Kantine
  • Bru 4 - WIK 3
  • WIK JO7

Gisteren heeft ons 3de elftal de eerste wedstrijd in haar nieuwe tenues gespeeld. De nieuwe tenues worden gesponsord door Faasse Groep uit Goes en Sandee Groen uit Kamperland. De uitwedstrijd bij MZC'11 6 ging helaas verloren met 4-0.

MZC WIK Goed

Omdat de barbecue van WIK 3 afgelopen seizoen niet doorging hebben ze gisteren na de wedstrijd van WIK 1 in de kantine gebarbecued. De barbecue is georganiseerd door de nieuwe team manager Steef v/d Wekken. Hij nam de taken over van Ferrie Berrevoets, welke zich gaat richten op z'n functie als kantinevrijwilliger. Tijdens de avond is er ook even stil gestaan bij het afscheid van Ferrie. Ferrie had een voetbalquiz georganiseerd om de avond na de barbecue verder te vullen. Na 15 vragen kwam er een gelijke eindstand, tussen de spelers van WIK 1 en Elmar Verhage. Toen kwam er een benaderingsvraag. Hoeveel officiële doelpunten heeft Haaland voor Borussia Dortmund gescoord. De spelers van WIK 1 konden dit beter inschatten en zaten met 56 goals dichter bij het goede antwoord van 62. Daarna werd de gezellige avond nog met een drankje afgeloten.

Vandaag stond de wedstrijd tegen de koploper Stavenisse 2 op het programma. Na de oorwassing vorige week tegen de buren uit Poortvliet SPS 3, beloofde dit ook weer een moeilijke wedstrijd te worden. In de uitwedstrijd werd goed gepresteerd en werd een 1-1 einduitslag uit het vuur gesleept.

Vandaag stond voor WIK 3 de uitwedstrijd bij SPS 3 op het programma. Na wat ongelukkige 2 weken leek het een moeilijke wedstrijd te gaan worden voor WIK 3. Met een selectie van 14 man kon er worden afgereisd naar d’n Aekerboam.

1 2

Gisteren stond voor WIK 3 de uitwedstrijd op het programma tegen laagvlieger MZC’11 5. Echter eindigde de eerdere thuiswedstrijd dit seizoen in een blamage met een 0-1 nederlaag. Tijd voor revanche dus op Sportpark den Hogen Blok. We hadden een selectie van 15 spelers, waarvan Ruben na de wedstrijd van het 2de nog bij ons gelukkig wilde meedoen. Speciale vermelding voor onze Stier van de Bosporus Marco Ganzeman, hij maakte voor het eerst dit seizoen z’n opwachting.

Vandaag stond de uitwedstrijd tegen ASV Brouwershaven 2 op het programma. Dit is toch voor velen altijd een speciale wedstrijd, de clash tussen Kerkwerve aan de ene kant en Brouwershaven aan de andere kant. De thuiswedstrijd was eigenlijk de enige ruime overwinning van dit seizoen tot nu toe voor ons 3de. Deze wedstrijd eindigde in een 5-1 overwinning. De laatste weken is het eigenlijk louter kleine nederlagen dus een overwinning nu zou goed voor het vertrouwen zijn.

Brouw 2 WIK 3 Klein

Webdesign Tonny