• SKNWK 1 - WIK 1
  • Bru 4 - WIK 3
  • Kantine
  • WIK JO7

Gisteren stond voor ons 3de elftal de eerste competitiewedstrijd op het programma. Afgelopen week kon de wedstrijd tegen ons 3de niet doorgaan, omdat Wolfaartsdijk de wedstrijd wilde uitstellen. Voor deze week kon WIK 3 over een riante selectie van 17 spelers beschikken.

Tegenstander vandaag was het 2de elftal van Colijnsplaatse Boys. Het veld op Colijn lag er ondanks het slechte weer uitmuntend bij, zoals dit eigenlijk altijd is. Een leuke wedstrijd volgde waarin er kansen over en weer waren. Het was een vriendschappelijke wedstrijd en ik denk dat iedereen kan terugkijken op een leuke wedstrijd. Hierin werd zelfs door de thuis ploeg een gegeven penalty omgedraaid, omdat de thuisploeg deze penalty onterecht vond. Bedankt voor deze sportieve actie!

Echter over doelpunten kan niet veel gezegd worden, want ondanks toch kansen voor de thuisploeg, maar ook voor ons via onder andere Jesse en Maurice bleef de wedstrijd doelpuntloos. Zo eindigde de wedstrijd, zoals deze begonnen was op de brilstand.

Het eerste puntje binnengehaald, wat altijd fijn is. Volgende week staat er weer een uitwedstrijd op het programma. Deze keer bij het 2de van onze buren van ASV Brouwershaven.

Webdesign Tonny