• WIK JO7
  • Italiaanse Avond

    Op 6 november organiseert WIK'57 een Italiaanse Avond

    Klik hier voor meer informatie.

  • WIK JO12
  • Kantine
  • SKNWK 1 - WIK 1

PZC kleinVoor de pauze kon WIK’57 FC de Westhoek’20 aardig bijbenen. Het was gelijkwaardig en had de betere kansen. Zo counterde de thuisploeg zich naar 1-0. De bal werd onderschept en Colin van Wanrooij mikte de openingstreffer in het doel. De gelijkmaker kwam op naam van Lennart Padmos. De bezoekers gooiden de bal in en die caramboleerde, bleef leggen en Padmos schoot raak. In de tweede helft ging bijna alles fout bij WIK’57 wat er fout kon gaan. FC de Westhoek’21 was er als de kippen bij om de fouten af te straffen. De snelle voorhoede handelde snel en zo liep de score terecht heel hoog uit. Delano Westerink maakte er 1-2 van en Gijs van Duijvenbode zorgde voor de 1-3. Dylan Adelaar schoot de 1-4 raak en Westerink maakte er 1-5 van. Toen kreeg WIK’57 een strafschop. Van Wanrooij nam die, maar zijn inzet werd gestopt door doelman Bas Kooman. Hij zette het spel snel voort en aan de andere kant counterde Van Duijvenbode FC de Westhoek’21 naar de 1-6.

PZC kleinDe voetballers van WIK’57 pakten zaterdag de eerste punten in de vierde klasse B van het zaterdagvoetbal. De ploeg uit Kerkwerve won met 0-4 bij Colijnsplaatse Boys. Mede door een juweeltje van Nick den Boer.

Het nog puntloze WIK’57 speelde een goede pot en had eigenlijk geen moeite met Colijnsplaatse Boys. Na een goede aanval kwam de bal bij Colin van Wanrooij en die haalde hard uit en via de keeper belandde het leer in het doel. Ian van der Wekken stond op de goede plek om de 0-2 te maken en met een vrije trap zorgde Nick den Boer voor de 0-3-ruststand. In het tweede bedrijf was het spelbeeld hetzelfde. Er werd nog eenmaal gescoord. Remon den Boer kreeg de bal, kapte naar binnen en schoot de bal in de verre hoek.

 

wik57 logo kleinNa wederom een gebroken seizoen gaan we vol goede moed beginnen met de voorbereiding voor het nieuwe, en hopelijk complete, voetbaljaar 2021-2022. De selectie zal in de voorbereiding aangevuld worden met spelers uit JO19 waarvan ik denk dat ze potentie hebben om aan te haken bij WIK 1.

Omdat we bijna 8 maanden niet met een doel hebben getraind en gespeeld is de scherpte ook minder geworden maar desondanks wil ik iedereen een groot compliment maken over het feit dat we (incidenten daargelaten) met een respectabele groep en dito motivatie wekelijks de trainingen hebben afgewerkt.

PZC kleinEen kansloze nederlaag voor de thuisploeg, tegen een fris en slim spelend WIK’57. Die laatste ploeg voerde veel positiewisselingen door en dit zorgde voor een overmacht aan vrije spelers op het middenveld. En hier had Waarde geen antwoord op. Nadat de nodige kansen al gemist waren opende Remon den Boer de score. Nieuwkomer Tim de Looze zorgde voor de tweede en derde treffer van de ploeg uit Kerkwerve. Na een communicatiefout kreeg Waarde een strafschop en die schoot Davey Tolhoek raak. Maar de bezoekers gingen vrolijk verder en Frank den Boer zorgde veertig seconden later al voor de 1-4. De Looze prikte ook zijn derde van de middag nog raak. Tolhoek kreeg opnieuw de mogelijkheid om een strafschop te verzilveren, maar dit keer schoot hij naast. Frank den Boer was wel weer effectief en Dennis Dekker mikte ook nog de zevende treffer van WIK’57 achter de doelman van Waarde.

Webdesign Tonny