• Kantine
  • WIK JO7
  • Bru 4 - WIK 3
  • SKNWK 1 - WIK 1

Na de overrompeling van Brouwershaven vorige week stond afgelopen zaterdag de volgende derby op het programma. Deze keer moest er worden afgereisd naar Scharendijke voor de wedstrijd tegen het ZSC’62 1 van ex. WIK trainer Danny Magito. De wedstrijd die bekend staat als de derby van Middenschouwen was vooral voor ZSC’62 een belangrijke. Bij een nederlaag zou de aansluiting met de kop definitief worden verloren, wat toch vervelend is voor een degradant uit de 3de klasse.

IMG 20231111 WA0001

Gisteren stond voor WIK 1 de derby tegen Brouwershaven 1 op het programma. Het veld was net goed genoeg om de wedstrijd door te laten gaan. Het was een 6 punten wedstrijd en het was voor WIK noodzaak te winnen om de aansluiting met de kop te behouden. Gelukkig kon trainer Steven Seedo beschikken over nagenoeg fitte selectie, waar z’n collega aan de andere kant wat namen miste.

Gisteren kwam SKNWK 1 op bezoek bij onze hoofdmacht op de Vospit. Dit is de 2de derby van dit nog korte seizoen. Nadat WIK eerder FC de Westhoek in de eerste competitiewedstrijd kon verslaan. Aan WIK 1 de taak om te zorgen dat de koppositie behouden bleef.

Gisteren stond voor ons eerste elftal de uitwedstrijd tegen RKVV FIOS 1 uit Achthuizen op het programma. De hoofdmacht van de Rooms Katholieke Voetbal Vereniging Fier Is Ons Streven uit Achthuizen had nog geen punten behaald uit de eerste 2 wedstrijden. Na de wedstrijd voorbespreking rond half 1 werd er rond 1 uur koers gezet richting Flakkee.

Vandaag stond de wedstrijd tegen Goes 1 op het programma voor WIK 1. Dit was een welbekende 6 puntenwedstrijd want bij een overwinning zou WIK over Goes heen gaan in de rangtelling. De uitwedstrijd werd helaas voor WIK vrij kansloos verloren.

Webdesign Tonny