Vandaag stond voor WIK 3 de uitwedstrijd bij SPS 3 op het programma. Na wat ongelukkige 2 weken leek het een moeilijke wedstrijd te gaan worden voor WIK 3. Met een selectie van 14 man kon er worden afgereisd naar d’n Aekerboam.

SPS kwam goed uit de startblokken en kreeg direct een flinke kans, maar de afwerking mistte scherpte. Na ongeveer 10 minuten kon er toch gescoord worden 1-0 en niet veel later volgde ook de 2-0. Helaas viel Theo Wittenberg geblesseerd uit. Net voor rust werd de wedstrijd op slot gegooid met de 3-0.

Direct na rust startte WIK niet goed en werd het 4-0. WIK kreeg nog wat kansjes, maar helaas mocht het niet baten. 5-0 volgde ook halverwege de 2de helft. In de slotfase kwam WIK ook nog met 10 man te spelen. De wedstrijd leek in het slot gegooid te zijn door een mislukte voorzet die doel trof, maar in de laatste minuut kreeg de thuisploeg ook nog een strafschop. Zo eindigde de wedstrijd in een kansloze 7-0.

Snel hier over op houden. Volgende week spelen we thuis tegen de kampioen Stavenisse 2. In de uitwedstrijd konden we na een goede wedstrijd een puntje meenemen.