1 2

Gisteren stond voor WIK 3 de uitwedstrijd op het programma tegen laagvlieger MZC’11 5. Echter eindigde de eerdere thuiswedstrijd dit seizoen in een blamage met een 0-1 nederlaag. Tijd voor revanche dus op Sportpark den Hogen Blok. We hadden een selectie van 15 spelers, waarvan Ruben na de wedstrijd van het 2de nog bij ons gelukkig wilde meedoen. Speciale vermelding voor onze Stier van de Bosporus Marco Ganzeman, hij maakte voor het eerst dit seizoen z’n opwachting.

Opstelling

WIK had gelijk het betere van het spel en na zo’n 10 minuten spelen kwam WIK via Marco op 1-0. Halverwege de 1ste helft tekende Marco ook voor z’n 2de aan na een goed uitgespeelde goal. Een hattrick zat er helaas niet meer in, want na het doelpunt moest hij helaas geblesseerd het veld verlaten. In het restant van de 1ste helft kreeg WIK nog wat kansen om de score ter verruimen, maar het mocht niet baten. MZC’11 was ook nog dichtbij de aansluitingstreffer, een corner waaide bijna bij de 2de paal in de goal, maar dit kon ternauwernood voorkomen worden.

2 2

In de 2de helft speelde WIK voor de wind en ging het ook voor de wind. We hadden de wedstrijd volledig onder controle. De voorsprong werd uitgebreid door Maurice de Vlieger die kon inkoppen op een prachtige voorzet van Patrick Verwest. Klein smetje was dat WIK nog wel een tegengoal weggaf zo’n kwartier voor tijd. Zo eindigde de wedstrijd in een 1-3 overwinning en konden we voldaan aan het bier.