Vandaag stond de wedstrijd tegen de koploper Stavenisse 2 op het programma. Na de oorwassing vorige week tegen de buren uit Poortvliet SPS 3, beloofde dit ook weer een moeilijke wedstrijd te worden. In de uitwedstrijd werd goed gepresteerd en werd een 1-1 einduitslag uit het vuur gesleept.

Het was weer niet ruim met de spelers, maar voor aanvang stond er toch 16 man klaar. Hierbij waren wederom 2 debutanten met de namen Ruben v/d Velde en Stan v/d Wekken. Eerlijk gezegd was het een saaie eerste helft, waar niet veel te beleven viel. Er waren grote kansen voor WIK via Davey Kooman en Arjen Berrevoets. Er werd dus allerminst slecht gespeeld door de thuisploeg. Echter werd er toch met rust tegen een achterstand aangekeken. Een speler van Stavenisse werd aan de rechterkant van het veld volledig vrij gelaten, deze kon voorgeven en er kon vrij worden ingekopt richting het eind van de eerste helft.

In de 2de helft had WIK minder in het spel in te brokkelen. Echter tot grote kansen voor Stavenisse leidde dit niet. Halverwege de 2de helft breidde Stavenisse de voorsprong terecht uit naar 2-0 met een goed uitgespeelde goal. Niet veel later werd de wedstrijd op het slot gegooid met de 3-0. Al met al een terechte overwinning voor de uitploeg, welke hierna het kampioenschap kon vieren.

Geen grootse wedstrijd, maar ook weinig teleurstelling. We kunnen met opgeheven hoofd kijken naar volgende week. Dan staat de uitwedstrijd tegen NOAD’67 3 op het programma.