• SKNWK 1 - WIK 1
  • Kantine
  • WIK JO12
  • WIK JO7

Gisteren heeft onze jongste jeugd een monsterscore op het scorebord gezet. Tegen de leeftijdsgenoten van SKNWK uit Nieuwerkerk werd het maar liefst 20-4. Goed gedaan jongens!

2018 2019

WIK neemt dit jaar ook weer deel aan de eilandelijke Mini competitie. Het schema hiervoor is ingedeeld door een van de vrijwilligers van Bruse Boys. Lees meer voor het volledige schema.

De WIK Mini's zijn afgelopen week voorjaarskampioen geworden! Eerder dit seizoen waren ze ook al de beste in de najaarsreeks. Ze waren helemaal oppermachtig dit seizoen, een hele knappe prestatie. Gefeliciteerd dame en heren!

2017 2018

WIK'57 doet dit voorjaar weer mee aan de eilandelijk georganiseerde Mini/JO7 competitie. De competitie is weer opgezet door Lianne de Waal van Bruse Boys waarvoor dank. Er zijn in totaal 7 ploegjes dit voorjaar en er wordt gespeeld op 11 wedstrijddagen. Lees meer voor het volledige speelschema.

We hebben een uitwedstrijd tegen de Bruse Boys. Altijd spannend je eerste uitwedstrijd en hoe zouden ze voetballen? Eerst een beetje warm worden en daarna zijn we om 9:15 gestart met de wedstrijd. Het was al snel duidelijk dat wij de betere partij waren. We stonden daarom met de rust al met 0-6 voor door de doelpunten van Kaleb, Julian, Kenaz 2x, Maarten en een eigen doelpunt.

Webdesign Tonny