Vandaag de thuiswedstrijd tegen DZC'09. Dit team stond een plaatsje onder ons en had al prima overwinningen behaald (waaronder een 16-0 tegen MZC). De spelers van DZC waren over het algemeen wat groter dan onze jongens maar dat zijn we ondertussen gewend. Met 13 man begonnen we, onder leiding van Niels, aan de wedstrijd.

De hele eerste helft waren we eigenlijk sterker en hadden we zeker kansen om de score te openen. Het spel was beter als vorige week alleen vergaten we onszelf te belonen met een paar doelpunten. Twee slordigheden achterin zorgde er voor dat we met een 0-2 achterstand de rust ingingen.....Maar dit team kan zich weer herpakken en met zijn allen werd er afgesproken het niet op te geven en op karakter begonnen we aan de tweede helft.

Hierin kwamen we ook weer een paar keer goed door maar ook DZC kwam nog een aantal keer dichtbij een doelpunt. Na een overtreding net buiten de 16 was het Thomas die de vrije trap geweldig in de kruising legde, 1-2. Er waren nog maar een paar minuten te spelen en onze Wikkers gingen er vol voor. Na een goede aanval kwam Rick door op rechts en zag hij de mee opgeschoven Thomas vrij staan, 2-2!

Zo af en toe kan een gelijkspel aanvoelen als een overwinning en dat was vandaag zeker het geval! Alle jongens mogen trots zijn op het resultaat, wij als trainers zijn dat zeker!!