• Bru 4 - WIK 3
  • Kantine
  • WIK JO7
  • SKNWK 1 - WIK 1

Afgelopen vrijdagavond heeft de evenementencommissie een Pizza en Bingo avond georganiseerd in de kantine op de Vopsit. Dit werd georganiseerd voor de spelers en speelsters van de Onder 16. Men mocht zelf kleine pizza's maken en deze afbakken in de Pizzarettes. Tevens werd er nog Bingo gespeeld.IMG 20240203 WA0007

Klik hier voor meer foto's

Na het succes van de lampionnenoptocht en de kerstboomverbranding van vrijdag was het zaterdag tijd voor het eerste toernooi van 2024 op de Vospit: het jaarlijkse oliebollentoernooi!
Voor de eerste keer was er 's ochtends een oliebollentoernooi voor de jeugd. In gemengde ploegen van JO9, JO10, JO12 en JO16 spelers werd er lekker samen gevoetbald met tussendoor een oliebolletje en na afloop een broodje knakworst: het werd een groot succes!
Daarna waren de senioren aan de beurt met ook dit jaar weer het damesteam erbij. Het werd een lekker voetbalmiddagje met veel plezier en ook hier oliebollen tussendoor en een kopje erwtensoep.
Na afloop was het tijd voor de Nieuwjaarsborrel met een verloting. Mooie prijzen, maar met vooral veel gelach rondom de presentatie door Frank, Elmar en Remco. Daarna was het tijd voor een echt WIK feestje met muziek en een drankje.
De kop van 2024 is eraf voor WIK en het was een mooi weekendje!

IMG 20240109 WA0006

Klik hier voor meer foto's

Afgelopen vrijdag organiseerde de Evenementencommissie weer een jeugduitje, deze keer voor de JO12. Zwemmen maakt hongerig, dus een echte "sportmaaltijd" ging er wel in bij de mannen.

Het was weer een succes!

FB IMG 1702329787816

Afgelopen woensdag 22 november is Sinterklaas en z'n pieten weer aangekomen op Kerkwerve. De sint werd per trike het dorp binnen gereden. Er werd een rit door het dorp gemaakt welke eindigde in de kantine van WIK. In de kantine was er voor elk kind een cadeautje!

IMG 20231122 WA0006

Dit evenement werd mede mogelijk gemaakt door Gemeente Schouwen-Duiveland, waarvoor dank!

Klik hier voor meer foto's.

Afgelopen zaterdag heeft de Evenementencommissie een Chinese avond in de kantine georganiseerd. Voor een 70 tal belangstellende werd een heerlijk Chinees buffet geserveerd. Daarna werd nog uitgebreid nagetafeld en was het nog erg gezellig. Dames van de Evenementencommisie en iedereen die voor de rest geholpen heeft, hartelijk dank!

IMG 20231115 WA0002

Webdesign Tonny