• Kantine
  • SKNWK 1 - WIK 1
  • WIK JO7
  • Italiaanse Avond

    Op 6 november organiseert WIK'57 een Italiaanse Avond

    Klik hier voor meer informatie.

  • WIK JO12

Vorige week vrijdag heeft de evenementencommissie de jaarlijkse spelerspresentatie voor de jeugd georganiseerd. Allereerst werden alle teams gepresenteerd, daarna zijn er onderlinge partijtjes gespeeld. Aan het eind van de avond werden alle spelers getrakteerd op een ijsje.

IMG 0325

Klik hier voor meer foto's van de spelerspresentatie.

Site 1

Maandagavond was de jeugd aan het trainen,
Toen er ineens twee Pieten verschenen.
Zij wilden laten weten,
Dat ze de jeugdspelertjes van WIK niet waren vergeten.
Ondanks dat er geen intocht in Kerkwerve was dit jaar,
Waren de Pieten toch ineens daar.

Tringelingeling, tringelingeling… ineens ging daar de telefoon van de evenementencommissie van WIK. Een Spaans telefoonnummer, wie kon dat nou zijn? De dames van de evenementencommissie namen op en hoorden ineens een zeer bekende stem, namelijk de stem van Sinterklaas! Hij wilde de evenementencommissie spreken want hij wilde het hebben over de intocht in Kerkwerve. Helaas moet de Sint dit jaar zoveel mogelijk in zijn pietenhuis blijven en een intocht in Kerkwerve was dan ook echt niet mogelijk. De Sint wilde echter niet dat de kinderen van Kerkwerve vergeten zouden worden en daarom had hij de hulp van de dames van de evenementencommissie nodig. Zij zouden de cadeaus van de Sint kunnen bezorgen bij de kinderen. De dames vonden dit wel een goed idee. En zo begonnen de Sint en de evenementencommissie met plannen maken.

4

Afgelopen vrijdag heeft de evenementencommissie van WIK een uitje georganiseerd voor de WIK O17. De dames van de evenementencommissie zijn op stap gegaan met de spelers naar Burgh-Haamstede. Allereerst is men gaan bowlen bij Sportcentrum Westenschouwen. Aansluitend is men gaan eten bij het Restaurant het Zeebinkie. Het was een gezellige avond, evenementencommissie bedankt!

Webdesign Tonny