• WIK JO12
  • Kantine
  • WIK JO7
  • SKNWK 1 - WIK 1

Gisterenmiddag hebben de spelers en begeleiding van WIK 3 nieuwe poloshirts ontvangen. De poloshirts zijn ontvangen van sponsor v/d Velde Groenvoorziening uit Zonnemaire. Sponsor hartelijk bedankt voor deze bijdrage namens het bestuur en de mannen van WIK 3!

Teamfoto

Afgelopen zaterdagmiddag heeft WIK 2 de nieuwe tenues ontvangen voor de wedstrijd tegen ZSC'62 3. De shirts zijn gesponsord door Mr. Jozé v/d Sande (Fiscaal) advies, de broeken en kousen zijn gesponsord door Ormer ICT. Voorafgaand aan de wedstrijd werden de sponsoren in het zonnetje gezet, alhoewel er weinig zon te zien was. Natuurlijk volgde er ook een teamfoto van het sterrenensemble in het nieuwe tricot.

20181124 142522

Sponsors hartelijk bedankt!

Zowel WIK JO9 en JO7 hebben afgelopen zaterdag hun nieuwe shirts in ontvangst genomen. Shirtsponsor van WIK JO7 is Timmers Agroservice uit Burgh-Haamstede. De sponsor van WIK JO9 is De Schorreblomme Schouwse Zeekraal en Lamsoren. Beide teams waren natuurlijk zo trots als een pauw op hun nieuwe tenues.

JO7 Goed

JO9 goed

Sponsors hartelijk bedankt!

Nog net voor het einde van het seizoen is er een nieuw sponsorbord opgehangen.

Vanaf nu hangt Thuismakelaars aan de zijde van de kantine met dubbele bedrukking.

Thuismakelaar

Voor het begin van de wedstrijd WIK 1 - SKNWK 1 heeft de selectie van WIK 1 poloshirts uitgereikt gekregen. Deze zijn gesponsord door hovenier en boomverzorgingsbedrijf W.A. Boot. Het is de bedoeling dat de shirts worden gedragen op wedstrijddagen. De shirts werden door zoon (en werknemer) Pim Boot uitgereikt aan de selectie van WIK 1.

Familie Boot namens heel WIK hartelijk bedankt voor de poloshirts!

Site 2

Webdesign Tonny