• Bru 4 - WIK 3
  • Kantine
  • SKNWK 1 - WIK 1
  • WIK JO7

Elke 2e zaterdag van de oneven maand komen we in de kernen Kerkwerve, Noordgouwe en Schuddebeurs het oud papier ophalen.

Op het terrein van sportpark de Vospit is tevens altijd een container aanwezig waar men oud papier kwijt kunt als je niet de mogelijkheid hebt om dit 2 maanden te bewaren of als je gewoon iedere week van je oud papier af wilt.

Eerst volgende keer dat sv WIK oud papier ophaalt is op:

Zaterdag 11 november 2023

 

Uitgenodigd hiervoor zijn:  Vaste ploeg:
   
   Henk Fondse
   Hans Kesteloo
   Rick Bevelander
   Richard Verhage
   Ferrie Berrevoets
   Ad Kesteloo
   Dennis den Boer
   Maurice van Leeuwen
   Piet Bijdevaate
   

 

Spelregels:

's Morgens om 09:15 uur ben je aanwezig op sportpark de Vospit. Indien je verhindert mocht zijn dan zelf proberen te ruilen met iemand anders.

Contact:  
Henk Fondse  Telefoon: 0111-414623
   Mobiel: 06-15285787

 

Het ophalen van Oud Papier is een belangrijke inkomstenbron voor onze vereniging. Het is noodzakelijk dat hiervoor voldoende mensen beschikbaar zijn die meehelpen met het ophalen van het Oud Papier in de kernen Kerkwerve, Noordgouwe en Schuddebeurs op elke 2de zaterdag van de oneven maand.

We zijn opzoek naar een aantal nieuwe personen voor de vaste ploeg. Ben jij elke ochtend van de 2de zaterdag van de oneven maand beschikbaar en wil je deze gezellige groep vrijwilligers versterken, dan zijn we opzoek naar jou!

Voor meer informatie of om je aan te melden, neem contact op met Henk Fondse 0111-414623

Webdesign Tonny