• SKNWK 1 - WIK 1
  • Kantine
  • WIK 1
  • WIK D1 kampioen

Afgelopen week is de competitieindeling voor WIK 1 bekend gemaakt voor het seizoen 2021/2022. Komend seizoen zal WIK 1 deelnemen in een competitie met 12 teams, wat 22 wedstrijden betekent. Er staan weer 6 derby's op het programma, want WIK zit in de competitie met zowel FC de Westhoek, SKNWK als Brouwershaven. Alle teams uit de competitie komen vanuit Zeeland.

Komende zaterdag 10 juli komen onze vrijwilligers weer oud papier komen ophalen in Kerkwerve, Noordgouwe en Schuddebeurs. Tijdens het ophalen van het oud papier worden de maatregelen rondom het Coronavirus in acht genomen.

20200709 Oud Papier

Zaterdag komen wij dus gewoon bij u langs! Dus zet zeker uw oud papier klaar, dan nemen onze vrijwilligers het mee.

Onze containers op de Vospit zijn ook altijd geopend, dus mocht u uw oud papier wat vaker kwijt willen, kunt u het papier altijd brengen.

Zowel sportief als financieel gezien was het voor veel voetballers en verenigingen een pittig jaar. Daarom organiseert de KNVB voor alle voetbalverenigingen in Nederland de Amateurvoetbal Loterij. Een initiatief om verenigingen een financieel steuntje in de rug te geven. En onze vereniging doet ook mee!

Hoe kan je meedoen?
● Ga naar www.amateurvoetballoterij.nl
● Selecteer onze vereniging
● Koop voor €2,50 een lot
● Maak kans op leuke voetbalprijzen
● Stuur de loterij door naar zoveel mogelijk teamleden, vrijwilligers en vrienden

Van alle verkochte loten waarbij onze vereniging is aangevinkt, gaat €2,- (80%) per lot naar onze club!

Loten zijn van 12 juni t/m 12 juli 2021 te koop via www.amateurvoetballoterij.nl.

Op 13 juli worden de winnaars bekend gemaakt.

Het seizoen is klaar, dus even geen voetbal op de Vospit. De gemeente gaat onderhoud aan de velden doen, dus mag er ook niet op de velden worden gevoetbald ! Wil je een balletje trappen, dan kan dat natuurlijk wel in de voetbalkooi.

Velden Gesloten

Webdesign Tonny