• Kantine
  • WIK JO7
  • Italiaanse Avond

    Op 6 november organiseert WIK'57 een Italiaanse Avond

    Klik hier voor meer informatie.

  • SKNWK 1 - WIK 1
  • WIK JO12

De eindstand van de AH Voetbalpassie actie is bekend. Na drie weken sparen is het spaarprogramma afgelopen. In totaal hebben we maar liefst 690 euro opgehaald voor onze vereniging! Een ontzettend mooi bedrag waar we heel blij mee zijn! Dit bedrag hadden we zonder jullie steun niet bij elkaar kunnen sparen en daarom willen we iedereen bedanken die heeft meegedaan met sparen. Wij zijn blij dat zoveel mensen ons hebben gesteund en dat we uiteindelijk zo'n mooi bedrag op hebben kunnen halen!

AH Voetbalpassie

Gisteren heeft ons JO7/Mini team bij MZC'11 gespeeld. Het was een leuke wedstrijd en huisfotograaf Kees Bin van MZC'11 heeft hier een fotorapportage van gemaakt.

i hXmVj27 X3

Klik op deze link om naar de fotorapportage te gaan.

Afgelopen zaterdag kreeg ons JO-15 team nieuwe shirts. De jongens en meiden kregen shirts gesponsord door Johan Vaane Boomverzorging. Trainer Gérard gaf namens WIK een presentje aan de sponsor. De shirts deden gelijk hun werk, want de wedstrijd werd gewonnen met maar liefst 9-0!

JO15 2021

Namens het bestuur en de JO-15 willen wij Johan Vaane Boomverzorging bedanken voor het sponsoren van de nieuwe shirts!

De laatste week van de Voetbalpassie actie bij Albert Heijn is ingegaan. De tussenstand voor WIK is €335,-! Spaar jij deze week nog mee voor WIK? Samen hopen we een zo hoog mogelijk bedrag op te halen!IMG 20210927 WA0008

Webdesign Tonny