• WIK JO7
  • SKNWK 1 - WIK 1
  • Bru 4 - WIK 3
  • Kantine

Op woensdagavond 8 mei organiseert de Regiocommissie Schouwen-Duiveland een eilandelijke penaltybokaal voor jeugdspelers op de Vospit. Om te bepalen welke WIK spelers onze eer mogen hoog houden, organiseert WIK op maandagavond 6 mei de verenigings voorrondes.

Over 2 weken is het weer zover, dan is het weer Koningsdag. Ook dit jaar organiseert het Oranjecomité Kerkwerve weer een Koningsdagviering op en rond Sportpark de Vospit

Koningsdag

Klik hier om naar het volledige programmaboekje te gaan op de website van het Oranjecomité.

De KNVB heeft vandaag de indeling voor de 4de fase van het pupillen voetbal bekend gemaakt. Voor onze O12, O11 en O9 zijn de laatste wedstrijden van dit seizoen dus bekend. De 4de fase begint volgende week en onze teams spelen respectievelijk volgende week thuis tegen DwO'15 O12, uit tegen DBGC O11-2 en thuis tegen Lebo/SVN/Patrijzen O9-3.

Vrijwilligers van WIK'57 hebben een filmpje gemaakt voor de inzending voor de Saman Zonnepanelenactie. Natuurlijk willen wij graag zonnepanelen winnen voor onze club, zodat we WIK'57 nog groener kunnen maken! Tevens zullen we natuurlijk geld kunnen besparen wat we weer voor andere doelen goed kunnen gebruiken.

Webdesign Tonny