• Kantine
  • WIK JO7
  • SKNWK 1 - WIK 1
  • WIK JO12

Afgelopen zaterdag stonden er 4 wedstrijden op het programma op onze Vospit. Om 10:30 uur werd er afgetrapt door onze JO16 tegen de combinatie JO16 van Nieuwdorp, Lewedorpse Boys en Patrijzen. Onze JO16 had het in eerdere wedstrijden erg lastig gehad, maar er werd vandaag door de spelers en speelsters hard geknokt voor een resultaat. Het was een zeer spannende wedstrijd waarin veel duels werden uitgevochten. WIK kwam in de eerste helft op voorsprong nadat een rebound uit een mooie vrije trap kon worden binnen gewerkt. Uiteindelijk duurde de wedstrijd voor onze JO16 1 minuut te lang. Keeper Ruben v/d Velde hield z'n ploeg lang op de been, maar in de allerlaatste minuut was hij kansloos op een mooi afstandschot.

Aangezien er afgelopen zaterdag weinig buitenactiviteiten mogelijk waren is de voorbereiding van WIK 1 op de 2de seizoenhelft wat aangepast. Het plan is nu om maandagavond een training af te werken. Dinsdagavond wordt er dan om 20:00 uur een oefenwedstrijd gespeeld bij Bruse Boys 1. Donderdagavond is het doel om een 2de training af te werken naar de thuiswedstrijd komende zaterdag tegen Smerdiek 1.

GeldIn onze kantine zijn we op zoek naar klein geld. Heeft u veel klein geld liggen dan kunt u dat zeker wisselen in onze kantine!

Komende zaterdag 14 januari komen onze vrijwilligers weer oud papier komen ophalen in Kerkwerve, Noordgouwe en Schuddebeurs.

20200709 Oud Papier

Zet zeker uw oud papier gebundeld op tijd klaar, dan nemen onze vrijwilligers het mee.

Onze containers op de Vospit zijn ook altijd geopend, dus mocht u uw oud papier wat vaker kwijt willen, kunt u het papier altijd brengen.

KNVBHet amateurvoetbaljaar wordt ook in het seizoen 2023/’24 in augustus afgetrapt. Net als in voorgaande jaren staan halverwege augustus de eerste wedstrijden op het programma.

Webdesign Tonny