• WIK JO7
  • Bru 4 - WIK 3
  • SKNWK 1 - WIK 1
  • Kantine

Vandaag stond er wederom een Schouwen-Duivelandse derby op het programma voor de mannen van Steven Seedo. Na 2 flink gewonnen wedstijden tegen Brouwershaven 1 en ZSC’62 1, moest de ploeg uit Oosterland het volgende slachtoffer worden. Helaas voor WIK waren de laatste wedstrijden afgelast en lukte het ook de afgelopen weken een aantal keren niet om te trainen door de slechte velden.

Deze morgen hebben wij de wedstrijd WIK JO10-1 - Arnemuiden JO10-2 afgelast in verband met de staat van het veld. Voor WIK 1 - Duiveland 1 is bij de herkeuring van half 3 besloten dat het doorgaat. De uitwedstrijd van WIK JO9-1 is niet doorgegaan. De uitwedstrijd van WIK 2 bij MZC'11 5 gaat sowieso door.

Een aangepast programma vandaag omdat de tegenstanders van WIK 2 en WIK 3 hebben afgezegd. De tegenstander van WIK 1 heeft het veld afgekeurd, dus helaas komen de seniorenteams van WIK niet in actie.
JO9, JO12 en JO16 spelen vanochtend op de Vospit en JO10 speelt uit.

De kantine is vanmiddag vanaf 16:30 uur weer geopend voor een hapje en een drankje!

Tevens zal de wedstrijd Feyenoord - Excelsior te zien zijn in de kantine.

Tot straks!

Gisteren waren de mannen van 40+ actief bij MZC. Na een goede warming-up van een aantal op het fietsje van Kerkwerve naar Zierikzee was het tijd om te vlammen op het veld. Conclusie aan het einde van de avond: de 3e helft was wederom de sterkste en beste helft.

1

Alle seniorenwedstrijden van WIK zijn vandaag afgelast. De velden op de Vospit zijn bij herkeuring om 11:00 uur niet geschikt bevonden om te spelen. Hierdoor zijn de wedstrijden WIK 1 - Bevelanders 1 en WIK 3 - SVOD'22 4 afgelast. De uitwedstrijd van WIK 2 voor de beker tegen 's Heer Arendskerke 4 is in een eerder stadium al afgelast.

Webdesign Tonny