Vandaag thuis tegen Bruse Boys. Deze hadden ook de volle punten gehaald in hun tot nu gespeelde wedstrijd dus wisten de jongens dat ze meteen fel moesten voetballen. En dat deden ze ook. Onder leiding van Jeroen en met Toon als vlagger werd er om 10.00u afgetrapt. De eerste 10 minuten waren de ploegen redelijk gelijk maar toen WIK deed wat het moest doen, goed combineren, ging het lopen. Met 4-0 gingen we de rust in.

Na de limonade was WIK duidelijk beter. Waren er voor rust al prima aanvallen en combinaties te zijn, na rust was er ook regelmatig goed spel te zien. Mooi om te zien dat de spelers het allemaal door krijgen hoe we het voor ogen hebben. Bradly scoorde zijn eerste treffer in deze competitie en Robin ramde de bal uit een moeilijke hoek binnen. Rick was nog trefzeker en Yoran was - ondanks kamp met school - weer op dreef voorin. Eindstand 12-0. Prima wedstrijd, mooi team !