• WIK JO7
  • Bru 4 - WIK 3
  • SKNWK 1 - WIK 1
  • Kantine

Vandaag voor de beker thuis tegen Dauwendaele.......van te voren weet je niet wat te verwachten dus werd er om 10.00u afgetrapt olv Adrie en met Toon als vlagger. Lennart en Thomas kwamen ons vandaag versterken. Na een minuut of 5 was al wel duidelijk dat onze Wikkers beter waren. Via doelpunten van Yoran, Finn, Corné en Joerie en met hier en daar goede aanvallen gingen we met 9-0 de rust in. In de 2de helft werd het voetballend allemaal wat minder maar dat is ook logisch met zo'n voorsprong. Wel waren er nog steeds goede combinaties en aanvallen te zien. Robin en Dylan namen ook doelpunten voor hun rekening. Verder werd er nog een handjevol kansen gemist maar de eindscore was duidelijk....15-0 voor WIK.....dus weer een rondje verder!!