De derby Wik’57 B1 – Brouwershaven B1 volgens zeggen altijd leuke spannende wedstrijden. Nou dat klopte wel vooral in de eerste helft zijn beide teams behoorlijk gelijkwaardig aan elkaar. Wik heeft de eerste gevaarlijke aanval maar deze strand bij de Brouwse keeper. Dan Brouwershaven maar ook Kevin staat zijn mannetje. Weer Wik maar het schot van Bart wordt weer door de keeper van Brouw gekeerd. Hierna moet Kevin enkele malen in actie komen. Dan krijgt Dickenson de bal aangeschoten maar deze raakt de bal niet goed en de aanval loopt dood. Wik krijgt achter elkaar twee keer een vrije trap maar deze worden door de muur van de tegenstander gestopt. Na ongeveer 35 minuten gespeeld te hebben wordt de verdediging van Wik voorbijgelopen en valt het eerste doelpunt in de wedstrijd 0-1 tevens de ruststand.

Na rust gaat het bij de B1 van Wik wat minder, de aanvallen, verdediging enzovoorts.. worden slordiger. Brouwershaven profiteert, de 0-2 valt. Een volgende aanval van hen stuit via de paal terug het veld in. Het weer wordt intussen ook minder er gaat een miezerige regen vallen. En het veld gaat er niet op vooruit.  De 0-3 en 0-4 worden gescoord en bij Wik wil het maar niet lukken om de bal bij Brouw in het doel te krijgen. Zo nadert de wedstrijd zijn einde en na het laatste fluitsignaal kan de bovenstaande aanhef van dit verslagje alleen maar beaamd worden.

Volgende week voor Wik’57 B1 de laatste competitiewedstrijd tegen de Meeuwen uit in Zoutelande.