Het moet geen gewoonte worden iets vergeten. Nu was het begeleider Jan die er op de Vospit achter kwam dat de pasjes nog thuis lagen. Snel gehaald en daarna naar oost Souburg, voetballen tegen de B3 die onderaan de lijst staat in de poule. Daar aangekomen bleek dat het maar goed was dat de spelerspassen nog even gehaald waren, want de scheids controleerde ze samen met de aanvoerders voor het begin van de wedstrijd op de middenstip!!

DSC01457

De eerste helft verliep erg rustig, wat kansen over en weer maar verder geen bijzonderheden dus werd er met een 0-0 stand gerust. Het vervolg van de wedstrijd, Wik kan meer druk zetten, de eerste aanval strand echter al in de handen van de keeper van RCS. Zo wordt er weer door gevoetbald. Dan kan Dickenson een schot oppakken van achteruit het veld en doorgaan, de 0-1 staat op het bord.
Wat later gaat Leroy onderuit in de zestien meter, even is er verwarring, geeft de scheidsrechter een penalty..??  maar nee het wordt ( terecht) een doeltrap.

Dan wederom een run van Dickenson die voor de tweede keer de keeper van de tegenstander passeert. 0-2 Een minuut of vijf verder een hard schot van Leroy, gaat hij erin… nee !! Via de onderkant van de lat stuit de bal terug het veld in waar hij gestopt word door de keeper van RCS.  Het geluk zal ook eens met de B1 zijn!!

Met nog een minuut of wat te spelen breekt Casper door de RCS verdediging heen, maar één van hun spelers is het daar niet mee eens. Hij haalt hem onderuit!!!  En dan gebeurt er iets wat behalve de scheids zelf misschien nog niemand bij de jeugd had meegemaakt, De scheidsrechter trekt de rode kaart!!!
De speler mag voor de rest van de wedstrijd van het veld af en RCS moet met 10 man verder spelen.
Maar dat doen ze zelfs nog zeer verdienstelijk want ongeveer een minuut voor het einde van de wedstrijd maken ze nog de 1- 2.
Dan fluit de scheids af en staat de B1 van Wik’57 weer op winst. Volgende week hebben ze geen wedstrijd, want in de beker zijn ze al door en voor de competitie is er geen inhaalwedstrijd.