• Kantine
  • WIK D1 kampioen
  • WIK JO12
  • SKNWK 1 - WIK 1

Met ingang van woensdag 13 oktober zijn nieuwe Coronamaatregelen van kracht geworden die de komende 4 weken gaan gelden en die ook invloed hebben op het amateurvoetbal,
dus ook bij WIK’57.

De kantine blijft vooralsnog gesloten de komende 4 weken en ook mag er geen publiek op de Vospit aanwezig zijn bij trainingen.

De verschillende competities zijn stilgelegd t/m zaterdag 7 november.

De jeugdtrainingen van JO9, JO11, JO14, JO17 en de jeugdkeeperstraining gaan wel gewoon door op de vaste dagen. Daarnaast mag er ook op zaterdag (normaal de wedstrijddag) worden getraind als begeleiders, spelers en ouders dit natuurlijk willen. Een en ander wordt binnen de teams zelf geregeld door de begeleiders. Er gelden geen beperkingen voor de trainingen bij de jeugd.

Bij de senioren zal aangepast worden getraind door spelers van WIK 1 om de conditie op peil te houden richting een herstart van de competitie. Zij trainen in groepjes van 4 personen met onderlinge afstand van minimaal 1.5 meter en maximaal 2 groepjes tegelijkertijd op het trainingsveld verdeeld over de 2 zijden. Maximaal dus 8 personen tegelijkertijd op het trainingsveld per sessie, er zijn 2 sessies per avond.

Tijdens de trainingen blijven kleedkamers gesloten. Bij hoge nood is het toilet in de scheidsrechterkleedkamer beschikbaar.

Blijf gezond en tot ziens op de Vospit!

Het bestuur

Webdesign Tonny