• SKNWK 1 - WIK 1
  • WIK JO7
  • Bru 4 - WIK 3
  • Kantine

Afgelopen donderdag 1 december is in de kantine de jaarlijkse algemene ledenvergadering van WIK’57 gehouden. Tijdens de vergadering heeft het bestuur het beleid van het afgelopen jaar besproken en het beleid voor de toekomst toegelicht.

 

Penningmeester Nelleke v/d Sande lichtte voor de laatste keer haar financieel verslag toe. Na een periode van 6 jaar stopt ze als penningmeester. Ze werd door de vereniging hartelijk bedankt voor haar bewezen diensten en ontving een dinercheque plus fles wijn van Restaurant de Proeverij.
Er is opvolging gevonden in Carolien Kleppe. Carolien is tijdens de ALV verkozen door de leden en zal dus het nieuwe contactpersoon worden voor de financiën.
We wensen Carolien veel succes met haar taak!

 

Tevens waren voorzitter Gérard van Wanrooij en bestuurslid Eelco Kouwenberg aftredend. Eelco heeft besloten om toch verder te gaan als bestuurslid. Voor de positie van voorzitter kon geen vervanger worden gevonden. Vandaar dat Gérard heeft besloten om op Ad-Interim basis verder te gaan. Beide besluiten worden natuurlijk uit de vereniging enorm toegejuicht.

Webdesign Tonny