• WIK JO7
  • Kantine
  • Bru 4 - WIK 3
  • SKNWK 1 - WIK 1

Op vrijdag 3 februari 2017 wordt in het sportcafé van Sportboulevard Sportblok aan de Lange Blokweg in Zierikzee de sportverkiezing 2016 van Schouwen-Duiveland gehouden.
De bijeenkomst is openbaar en begint om 19.30 uur.

In het programma is tijd ingeruimd voor een prominent gastspreker: Toon Gerbrands, algemeen directeur van PSV Eindhoven.

Toon Gerbrands was jarenlang actief als volleyballer en volleybalcoach. Hij was tevens bondscoach van het Nederlands heren volleybalteam dat een Europese titel behaalde en zich voor de Olympische Zomerspelen 2000 in Sydney plaatste.
Naast sportcoach was hij ook manager en directeur van de DSB-schaatsploegen tussen 2002 en 2014 algemeen directeur van de voetbalclub AZ.
Sinds april 2014 is hij algemeen directeur van PSV.

Toon Gerbrands schreef boeken over management, inspiratie, coaching en presteren, waaronder het boek “De succescrisis”.
Gerbrands  is een uitgesproken persoonlijkheid die zowel teams als individuen weet te begeleiden naar succesvolle prestaties.
In presentaties legt hij de nadruk, ondersteund door ervaringen vanuit de praktijk, op het belang van samenwerking, inspirerend leiderschap en daarbij een goede communicatie.

De presentaties die Gerbrands hierover geeft zijn niet alleen bruikbaar voor de sport, maar zeker ook voor andere organisaties.
    
De winnaars van de sportbekers 2016 worden op deze avond bekendgemaakt, evenals de aanmoedigings- en organisatieprijs en de penning van verdienste.
Bovendien zijn er aansprekende presentaties van enkele verenigingen en het Jeugdsportfonds.

Wij nodigen u van harte uit deze avond bij te wonen, op vrijdag 3 februari 2017.

We verwelkomen u graag tussen 19.00 uur en 19.30 uur in het sportcafé van het sportcentrum.
 
Namens sportwethouder Wout van den Berg,

Joop van der Laan, presentator

Webdesign Tonny