• Kantine
  • WIK JO7
  • Bru 4 - WIK 3
  • SKNWK 1 - WIK 1

Vanaf nu kan je stemmen op Rinus Berrevoets. Gaat Rinus die € 10.000,- voor sv WIK'57 winnen? Roep dan iedereen op in jouw omgeving om op Rinus te stemmen via www.clubheld2016.nl. Iedereen die stemt, maakt kans op een Ford Fiesta Titanium.

Klik hier om te stemmen

Hoe werkt het?
De verkiezing vindt plaats in iedere gemeente van Nederland. Per gemeente zijn er maximaal 2 winnaars: de populairste clubheld met de meeste stemmen en de beste clubheld met de hoogste beoordelingscijfers. Indien dezelfde clubheld zowel de meeste stemmen als de hoogste beoordelingscijfers heeft, dan is dat de enige winnaar van de gemeente. Alle gemeentewinnaars ontvangen een mooie oorkonde.

Word Rinus Berrevoets dit jaar winnaar van de gemeente Schouwen-Duiveland dan maakt Rinus ook kans om verkozen te worden tot PZC Clubheld. Op 30 november strijd Rinus dan samen met 14 regionale clubhelden om de landelijke titel Clubheld van de Amateursport 2016 en de hoofdprijs van € 10.000 voor de club! De nummers 2 t/m 15 winnen een Bol.com waardecheque t.w.v. €400,-.

Lees hier hoe de regiowinnaars worden bepaald en hoe vervolgens de landelijke winnaar € 10.000,- wint.

Er kan tot en met 16 november 2016 gestemd worden. Na het sluiten van de stemmen worden de gemeentewinnaars bekend gemaakt. Vervolgens worden op 21 november de 15 regiowinnaars bekend gemaakt en uitgenodigd voor de Award Uitreiking op woensdagavond 30 november 2016.

Webdesign Tonny