• Kantine
  • WIK JO7
  • Bru 4 - WIK 3
  • SKNWK 1 - WIK 1

Na vorig jaar winnaar geweest te zijn van de B bokaal was er gisteren voor WIK 1 een nieuwe uitdaging, het winnen van de Wereldregio Cup nieuwe stijl. Om half 11 begonnen we met een wedstrijd tegen Duiveland Mix. Duiveland 1 en MZC 1 speelden gisteren voor de nacompetitie vandaar dat zij beiden met een mix team van spelers uit lagere elftallen aan de start kwamen. De wedstrijd tegen de Duiveland Mix ging vrij gelijk op en eindigde in de brilstand.


Hierna was het spelonderdeel voor ons aan de beurt. Dit telde voor 25% mee om een uiteindelijke overall winnaar te krijgen uit de 3 poules. Allereerst moesten we proberen een bal in een wasmachine te schieten. We hebben van alles geraakt, de centrifugestand, het kort programma stand en het tuinhuis van de buurman, maar het lukte ons niet om de bal erin te krijgen. Hierna moesten we de bal op de lat trappen. Dit ging wel beter, maar het was nog geen 10. Het laatste spelletje was de bal zo hard mogelijk in een goal schieten. Uiteindelijk was hierbij onze score 91 km/u.

Om 1 uur gingen we verder met serieuzere zaken. Er werd gespeeld tegen MZC'11 mix en helaas werd er een beetje onverdiend verloren met 0-1. De laatste wedstrijd was tegen nieuwkomer SC Zierikzee. Hiermee had WIK minder moeite en we wonnen met 3-0. Uiteindelijk werden we in de totaalrangschikking een middenmotor met de 7de plaats.

Al met al was het een leuke dag en het is bij WIK 1 positief bevallen en we willen sv Duiveland bedanken voor de goede organisatie.

Webdesign Tonny