Afgelopen zaterdag stonden er 4 wedstrijden op het programma op onze Vospit. Om 10:30 uur werd er afgetrapt door onze JO16 tegen de combinatie JO16 van Nieuwdorp, Lewedorpse Boys en Patrijzen. Onze JO16 had het in eerdere wedstrijden erg lastig gehad, maar er werd vandaag door de spelers en speelsters hard geknokt voor een resultaat. Het was een zeer spannende wedstrijd waarin veel duels werden uitgevochten. WIK kwam in de eerste helft op voorsprong nadat een rebound uit een mooie vrije trap kon worden binnen gewerkt. Uiteindelijk duurde de wedstrijd voor onze JO16 1 minuut te lang. Keeper Ruben v/d Velde hield z'n ploeg lang op de been, maar in de allerlaatste minuut was hij kansloos op een mooi afstandschot.

Als 2de kwam WIK 2 in actie tegen MZC'11 6. Een clash tussen vele bekenden van elkaar. De wedstrijd ging heel gelijk op en lang leek de brilstand de eindstand te worden. Echter was het Rick Scheele die de 1-0 toch kon maken voor ons 2de. Mede door knap keeperswerk van Björn van Dongen bleef de 0 gehandhaafd en werd de overwinning binnen gesleept.

Na WIK 2 was het de beurt aan WIK 3 die het moesten opnemen tegen ZSC'62 2. ZSC was de ploeg met de minste verliespunten in de competitie en in de uitwedstrijd werd er 4-0 verloren. Het had er alle schijn van dat dit een moeilijke wedstrijd zou worden. Het veld overwicht was in het begin wel voor ZSC, maar WIK 3 speelden zoals we ze kennen naar haar mogelijkheden en gediciplineerd. Dit leidde net voor rust tot de 1-0 van Davey Kooman.

In de 2de helft kwam ZSC op gelijke hoogte uit een corner, maar halverwege de 2de helft kon Oscar Meijer de 2-1 op het bord zetten. Hierna ging ZSC aanvallender spelen, wat voor meer ruimte en kansen voor WIK zorgde. Hieruit profiteerde Robert de Looze, welke de eindstand op 3-1 bracht. Een mooie overwinning voor ons 3de wat we duidelijk samen hebben gedaan en winnen van ZSC blijft altijd leuk als WIK zijnde.

Op het eerste veld was WIK 1 bezig tegelijkertijd. Zij kwamen al snel achter tegen NOAD'67 1, net voor rust kon Frank den Boer de gelijkmaker op het bord zetten. In de 2de helft werd duidelijk dat de vele afwezigen WIK parten ging spelen en liep NOAD uit tot 4-1. Voorlopig is de 2de seizoenshelft nog weinig succesvol voor WIK 1. Volgende week moet het echt beter in de uitwedstrijd tegen de nummer laatst SC Stavenisse 1.

Hieronder nog even de tegengoal van ons 3de.