• Kantine
  • SKNWK 1 - WIK 1
  • WIK JO7
  • WIK JO12

Sinterklaas 2022Natuurlijk slaat hij ook dit jaar Kerkwerve niet over! Wij verwachten dat Sinterklaas en zijn Pieten op woensdag 23 november om 14:30 uur aankomen op de Ring in Kerkwerve.
Het zou leuk zijn als jullie allemaal naar de Ring komen om Sinterklaas te verwelkomen. Na het verwelkomen op de Ring gaan Sinterklaas en de Pieten naar de kantine van s.v. WIK’57 op sportpark de Vospit. Alle kinderen tot en met 9 jaar uit Kerkwerve zijn welkom om mee te gaan naar de kantine. Je hoeft geen lid te zijn van WIK. Ook jeugdleden van WIK van buiten Kerkwerve zijn welkom. Wij verzoeken om per gezin met kind(eren) tot 7 jaar maximaal 1 begeleider mee naar binnen te laten gaan en de kinderen van 8 en 9 jaar graag zonder begeleider vanwege de beperkte ruimte in de kantine.

Sinterklaas heeft laten weten dat alle kinderen tot en met 9 jaar een cadeau van €10,- uit het Intertoys boek mogen uitzoeken. Je kunt het boek ophalen in de winkel in Zierikzee of je kunt het online bekijken via deze link: https://www.intertoys.nl/folder#speelboek
Er is dit jaar GEEN eigen bijdrage.

Opgaveformulier Sinterklaas

Webdesign Tonny