• Kantine
  • WIK JO7
  • SKNWK 1 - WIK 1
  • Bru 4 - WIK 3

Na een tumultueus slot van de competitie is het tijd om te evalueren en afscheid te nemen.Op dit moment kan ik helaas nog niet positief of tevreden op onze samenwerking terug kijken door het mislopen van promotie.De 2 jaar WIK was in praktijk helaas niet langer dan ietsje meer dan een volledig seizoen. Toch is de periode bij WIK erg bijzonder geweest.

Helaas heb ik weinig mensen van de club kunnen ontmoeten omdat er diverse lock-downs waren die dit onmogelijk maakten. Neemt niet weg dat ik een ieder waar ik wel contact mee heb gehad heb ervaren als erg vriendelijk en bereidwillig, daarvoor dank ik jullie allemaal.

Na een korte samenwerking met Ad Theunisse als elftal begeleider hebben we samen met Karel, Gérard, Veere en Gerrit de draad opgepakt en een zo goed mogelijke begeleiding voor de spelers proberen te verzorgen. Ik denk dat dit goed is gegaan en de spelers heb ik, op een enkele zeurpiet na, nooit horen klagen.

Op voetbaltechnisch vlak is er wel het een en ander veranderd. Het was erg leuk om te zien dat de puzzel steeds meer in elkaar begon te vallen. De stroom aan tegengoals werd gestopt en onze spitsen begonnen het net te vinden. Die combinatie resulteerde in een aardige 2e seizoenshelft.

 

Tijdens mijn verblijf zijn er diverse spelers uitgevallen met langdurige blessures, waarvan er helaas zelfs 2 op jonge leeftijd moesten stoppen met voetballen. Zeer spijtig voor deze heren. Gelukkig heeft de individuele ontwikkeling van meerdere spelers en het TEAM dat verlies opgevangen. We kunnen in ieder geval zeggen dat we mee kunnen in de top van deze klasse.

Met de huidige spelersgroep die zo goed als intact blijft, breder wordt met jeugdspelers en spelers van buitenaf PLUS de verse kijk van de nieuwe trainers hoop ik volgend seizoen langs te mogen komen op het promotiefeest (zal mijn eigen BBQ meenemen).

Zonder iemand te kort te willen doen wil langs deze weg mijn 2 aanvoerders Rick en Remco bedanken voor hun betrokkenheid en beschikbaarheid als klankbord. Hetzelfde geldt op een ander vlak ook voor Karel en Gérard. Niels dank ik voor de vele optredens op dinsdag en Frank voor de ongepaste optredens onder de douche bij de spelers…..Sommige dingen vergeet je liever.

Het is lastig om afscheid te nemen als je het ergens naar je zin hebt gehad maar ik zal zeker nog eens terug komen als toeschouwer om vervolgens te zeggen dat het in onze tijd beter was aan de statafel bij de “harde kern” 😉 .

Nogmaals dank voor de fijne samenwerking!

Webdesign Tonny