Vandaag de tweede competitiewedstrijd thuis tegen Kapelle/Hansweerste Boys. Om iets tegen 11:00u werd er afgetrapt onder leiding van Martin. De opa van Tim kwam vandaag bij ons vlaggen. Onze JO19 begon goed en sterk aan de wedstrijd wat een aantal kansen opleverde. Finn schoot ons op 1-0 met een prima afstandsschot waar de (prima) keeper van de tegenstander geen antwoord op had. Een paar minuten later kwam Joerie vrij voor de keeper en scoorde maar deze werd afgekeurd vanwege buitenspel. Ons centrale duo in de verdediging (Rick en Sebas) stond samen met de backs prima te verdedigen maar we kregen net voor rust toch de 1-1 tegen.

Na de hervatting was het onze JO19 die volop kansen bij elkaar speelde maar paal, lat en de keeper stonden steeds in de weg. Zoals wel vaker valt de goal dan aan de andere kant en nu zelfs 2. Tussenstand ineens 1-3. Toch bleven we kansen creëren en was het veldspel redelijk. Na een goede individuele actie scoorde Joerie de 2-3 en ook wat later de 3-3. Hierna ging het even gelijk op en was het onze keeper Björn die er voor zorgde dat we niet opnieuw achter de feiten aan moesten lopen. Nadat Abas de bal goed bij zich kon houden kwam deze uiteindelijk bij Finn die ook zijn tweede van de dag binnen zag vliegen, 4-3. Terechte overwinning vandaag. Op naar de volgende!