• Bru 4 - WIK 3
  • WIK JO7
  • SKNWK 1 - WIK 1
  • Kantine

Zaterdag 8 februari was het weer tijd voor de jaarlijkse WIK Avond. Om 19 uur openden de deuren van dorpshuis ’t Zuudende en om 19.30 uur kon de avond beginnen. Voorzitter Gérard heette iedereen welkom en daarna kon onze toneelvereniging beginnen met het toneelstuk “De geweldige dokter Paul”. In de pauze van het toneelstuk was er een verloting met enveloppen.

2

Iedereen die een lootje had gevonden in een van de enveloppen kon een prijs komen ophalen bij de dames van de evenementencommissie. Na deze verloting ging het toneelstuk weer verder. Toen het toneelstuk klaar was werden alle spelers naar voren geroepen door Gérard en kregen zij als bedankje voor het maandenlang repeteren, het in elkaar zetten van het decor en natuurlijk het spelen van het toneelstuk een bos bloemen.

1

Ook de dames van de evenementencommissie kregen een bos bloemen, omdat zij deze avond weer georganiseerd hadden. Nadat het toneelstuk dan toch echt afgelopen was werd de zaal omgebouwd. DJ Jean-Paul zorgde voor de muziek en het bleef nog lang gezellig.

Deze avond kon niet plaats vinden zonder een groot aantal sponsoren, waarvoor hartelijk dank!

Hieronder het overzicht van al de sponsoren:

Sponsoren

Webdesign Tonny