• WIK JO7
  • Bru 4 - WIK 3
  • SKNWK 1 - WIK 1
  • Kantine

IMG 4119 1024x768Vrijdag 3 januari stond de eerste activiteit van het jaar 2020 op het programma bij s.v. WIK’57: de jaarlijkse kerstboomverbranding. Vrijdagmiddag stond de evenementencommissie de kinderen op te wachten die alle verzamelde kerstbomen kwamen brengen. Per boom kregen de kinderen €0,20. Uiteindelijk zijn er rond de 165 bomen ingeleverd. Van de dorpsraad mochten we ook de grote kerstboom van de Ring weghalen en naar de Vospit slepen. Het werd dus een mooie stapel!

IMG 4096 1024x768

IMG 4103 1024x768

’s Avonds verzamelden een groep kinderen en ouders zich op de Ring waar zij allemaal een lampion kregen. Nadat alle kinderen een lampion hadden gekregen werd er met de lampionnen een ronde gedaan door het dorp. Alle kinderen en ouders liepen achter de auto van de evenementencommissie aan en sommige kinderen zongen ook enthousiast mee met de muziek. Nadat er een rondje was gelopen door het dorp, liep de hele groep naar het sportveld. Op het parkeerterrein van de Vospit stonden al meer mensen die naar de kerstboomverbranding kwamen kijken. Ook de brandweer stond al klaar om het vuur aan te steken. Het vuur werd aangestoken en gelukkig ging het pas regenen toen de kerstboomverbranding bijna klaar was. Nadat het vuur uit was en alle ouders en kinderen naar huis waren kon alles worden opgeruimd en zat de eerste activiteit van WIK voor 2020 er weer op.

IMG 4142 1024x768

Deze avond kan niet worden mogelijk gemaakt zonder de vrijwillige brandweer van Kerkwerve. Nogmaals bedankt voor het mogelijk maken van de kerstboomverbranding! Ook zonder sponsors kan deze avond niet mogelijk gemaakt worden. Daarom willen we Fa. Van Leeuwen bedanken voor het sponsoren van het zand en Groen Totaal Jasperse voor het sponsoren van de lampionnen!

Klik hier voor meer foto's in de fotogalerij.

Webdesign Tonny