• WIK JO7
  • Bru 4 - WIK 3
  • SKNWK 1 - WIK 1
  • Kantine

Zaterdag 4 januari was een drukke dag op de Vospit. Om half 1 opende de kantine en rond half 2 werd er begonnen met het jaarlijkse Nieuwjaarstoernooi. Dit toernooi wordt elk jaar georganiseerd door de evenementencommissie. Aan het toernooi deden zeven teams mee. Deze teams waren: de gillende keukenmannen, de appelbeignets, de oliebollen, de duizendklappers, de vuurpijlen, de rotjes en de voetzoekers. Alle ploegen hebben een keer tegen elkaar gespeeld in wedstrijden van 15 minuten. In de kantine hadden de dames van de evenementencommissie gezorgd voor oliebollen en erwtensoep zodat de spelers genoeg te eten hadden tussen de wedstrijden door.IMG 4171 1024x768

IMG 4154 1024x768Rond 15 uur begon ook de afscheidsreceptie voor Rinus Berrevoets. Rinus is van 1966 tot en met 2019 vrijwilliger geweest voor s.v. WIK’57 en heeft veel voor onze vereniging gedaan. Er kwamen verschillende familieleden van Rinus, maar ook (oud)-trainers van WIK en natuurlijk ook leden van onze vereniging. Iedereen werd ontvangen met koffie, thee en een gebakje met het logo van WIK erop. Rinus werd ook nog geïnterviewd door een verslaggeefster van de PZC, dit artikel staat al op de PZC website. Toen het toernooi voor de voetballers klaar was werd het tijd dat iedereen zich verzamelde in de kantine.

IMG 4218 1024x768

Voorzitter Gérard riep Rinus naar voren en begon met een speech voor Rinus. Hierin vertelde Gérard een aantal dingen die Rinus had gedaan voor onze vereniging. Zoals Gérard zelf zei: “Ik kan niet alles opnoemen, want dat is zoveel en straks vergeet ik dan ook nog iets”. In de speech werd ook Gré, de vrouw van Rinus, bedankt. Zij heeft ook veel voor WIK gedaan en heeft Rinus altijd gesteund in zijn vrijwilligerswerk. Gré kreeg van het bestuur van WIK een bos bloemen en een diner bon. Daarna ging Gérard verder met zijn speech en bedankte hij Rinus nogmaals voor wat hij allemaal had gedaan. Eerst overhandigde Carolien, namens het bestuur, een doos met daarin een beker voor Rinus. Op deze beker stond: Afscheid Rinus Berrevoets s.v. WIK'57 vrijwilliger 1966-2019.

IMG 4243 1024x768

Daarna had het bestuur van WIK nog een verrassing voor Rinus. Het hele parkeerterrein zal namelijk vanaf heden het Rinus Berrevoets Plein gaan heten. Dit is omdat Rinus zoveel gedaan heeft voor onze club en het bestuur al dit vrijwilligerswerk graag wil waarderen. Binnenkort zal het bord van het Rinus Berrevoets Plein worden geplaatst. Na de speech van Gérard en het uitreiken van de cadeaus was het officiële gedeelte van de afscheidsreceptie van Rinus voorbij.

IMG 4268 1024x768

Na de afscheidsreceptie van Rinus was het tijd voor de prijsuitreiking van het toernooi. Het toernooi werd gewonnen door de vuurpijlen. Zij kregen allemaal een drankje aangeboden van de evenementencommissie. Naast het toernooi en de afscheidsreceptie was er ook nog een verloting. Elmar had het organiseren van deze verloting voor zijn rekening genomen. Iedereen kon loten kopen en daarnaast kon ook iedereen prijzen beschikbaar stellen voor de verloting. Dit zorgde ervoor dat er veel prijzen ingeleverd werden en de hele tafel in de bestuurskamer vol stond met prijzen. Er werden ook veel loten verkocht en dit is natuurlijk goed voor onze vereniging! De verloting was dus een succes en na de verloting bleef het dan ook nog lang gezellig in de kantine. Kortom: het was een geslaagde eerste zaterdag van 2020!

Klik hier voor meer foto's.

Webdesign Tonny