• WIK JO7
  • SKNWK 1 - WIK 1
  • Kantine
  • Bru 4 - WIK 3

IMG 3807 1024x768

Vrijdagavond 6 september was de jaarlijkse jeugdpresentatie. Al de hele dag werd het weer in de gaten gehouden en werd buienradar meerdere keren bekeken. We hoopten allemaal dat het droog zou blijven, maar helemaal zeker wisten we dat niet. Om 18.45 uur kwamen de meeste spelers aan en om 19 uur kon de jeugdpresentatie dan echt beginnen. Voorzitter Gérard begon met het welkom heten van de spelers en het publiek en daarna kon het eerste team zich voor komen stellen. Dit waren de stoere jongens van de JO8 met hun trainers Hans en Aart. Elke speler stelde zich voor en daarna werd er nog even een teamfoto gemaakt. Na de jongens van de JO8 kwamen de spelers van de JO10 met hun trainers Vyrena en Nick. Ook zij stelden zich allemaal netjes voor en zij gingen ook met z’n allen op de foto.

IMG 3650 1024x768

Toen de spelers van de JO8 en de JO10 werden voorgesteld was het droog, bij de spelers van de JO13 was dit anders. Toen zij het veld op kwamen regende het heel hard. De spelers en trainers Eric en Gérard stelden zich even snel voor, er werd geprobeerd een goede teamfoto te maken en daarna werd er snel doorgegaan met de spelers van de JO17. Deze groep was niet helemaal compleet, maar gelukkig waren een deel van het team en trainers Johan en Yvon wel aanwezig. Ook van deze spelers werd snel een foto gemaakt en daarna verzocht voorzitter Gérard iedereen om naar de kantine te gaan om te schuilen zolang het nog hard regende.

IMG 3745 1024x768

Toen iedereen in de kantine stond werden er teams gemaakt van de aanwezige jeugdleden. Deze teams hebben partijtjes gespeeld toen het wat droger werd. Na de partijtjes was er nog een verrassing voor alle spelers en broertjes en zusjes. Iedereen mocht een ijsje halen bij de ijswagen van het Zeeuws IJSmeisje die inmiddels ook was gearriveerd op de Vospit. Dit was een lekkere en gezellige afsluiting van de avond!

IMG 3783 1024x768

Klik hier om meer foto's te bekijken in de fotogalerij.

Webdesign Tonny