• WIK JO7
  • Bru 4 - WIK 3
  • Kantine
  • SKNWK 1 - WIK 1

Afgelopen weekend stond het afsluitingsweekend voor de deur. Op vrijdagavond werd er gestart met het traditionele verkleedvoetbal met jeugdleden en haar gasten. Hierna was het tijd voor een snack voor de kinderen, waarna ze in hun tenten gaan slapen. Echter was dit natuurlijk niet helemaal het geval en waren de meesten nog lang wakker. De volgende ochtend werd het familieontbijt georganiseerd, waarvoor we de sponsoren willen bedanken! Aansluitend was er een jeugdzeskamp. Dit werd gevolgd door de Senioren zeskamp in de middag, waarbij flink gelachen werd onder het genot van een Desparados of Corona.

IMG 20230606 WA0002

's Avonds was er een flinke groep mensen die zich had opgegeven voor de barbecue. Vleesboerderij Boot had weer mals vlees bereid en er werd heerlijk gesmikkeld. Deze gezellige avond ging nog door tot de late uurtjes! Al met al een zeer geslaagd weekend voor Jong en Oud! 's Avonds werd onze voorzitter Gérard van Wanrooij nog in het zonnetje gezet, omdat hij dit jaar zijn 12,5 jarig jubileum viert als voorzitter van onze vereniging.

IMG 20230606 WA0071

Dit was het laatste evenement wat georganiseerd werd met Mariëtte van Wanrooij in de Evenementencommissie. Zij neemt afscheid van de evenementencommissie en wij willen haar hierbij bedanken voor haar jarenlange hulp! Iedereen die voor de rest heeft meegeholpen aan dit fantastische evenement natuurlijk ook bedankt!

Klik hier om de foto's in de fotogalerij te bekijken.

Webdesign Tonny