Vandaag de eerste uitwedstrijd van de C, tegen Kapelle. Om 11.00u werd er afgetrapt. Vanwege de vakantie waren we niet compleet maar Nick, Sven, Casper, Thijs en Thomas zorgde er voor dat we konden voetballen !! De eerste 10 minuten werden we eigenlijk een beetje overlopen maar tot grote kansen kwam Kapelle niet. Het was eigenlijk wachten op de 1-0 voor Kapelle maar via een prima aanval en goede afwerking stond WIK ineens op 0-1, doelpunt Yoran. Daarna veranderde het spelbeeld in ons voordeel. Het bleef lastig, ook door de wind, maar zo nu en dan zag je het goede overspelen wat dit team echt wel kan. Met 0-1 gingen we de rust in.

Na de limonade (volgens de jongens was het water...) begonnen we aan de tweede helft. Die was koud 5 minuten bezig toen de 1-1 viel.....op dat moment hadden we even weer niks te vertellen. Met Casper tussen voorstopper en middenveld was dit probleem echter zo opgelost en konden we weer richting het doel van Kapelle. Nick scoorde een prima 1-2 en toen Yoran er vanaf links de 1-3 van maakte was het gespeeld. Het was voetballend niet altijd even goed, ook nu waren de tegenstanders best wel groot maar opnieuw 3 punten !!