• WIK JO7
  • Bru 4 - WIK 3
  • SKNWK 1 - WIK 1
  • Kantine

We moesten vroeg uit de veren 8.15 vertrekken op de Vospit en 9.00 voetballen in Wolphaartsdijk. Ondanks het vroege tijdstip hadden de mannen er zin in. We speelden met Ruben op de goal. Stan en Jurre in de verdediging,  Jesse en Mark op het middenveld en Finley met Kyran in de aanval.

We begonnen goed Mark maakte al snel de 0-1. Hierna werd er lekker gevoetbald , en uit een mooie aanval maakte Mark de 0-2. Net voor de rust kregen we nog een corner deze werd door een eigen speler van Wolphaartsdijk binnen geschoten 0-3.

Na de rust knalden we er gelijk weer boven op in no time had Kyran er 3 in het net liggen 0-6. Na deze doelpunten werd er wat gas terug genomen door de mannen, maar ze bleven goed samen spelen. Kyran maakte er nog 2 en ook Mark pikte er nog 1 mee. Dit bracht de eindstand op 0-9 , weer 3 punten in de tas mee naar Kerkwerve.