• SKNWK 1 - WIK 1
  • Bru 4 - WIK 3
  • Kantine
  • WIK JO7

Vandaag thuis, Zeelandia –Middelburg B4 is de tegenstander. We begonnen met minder spelers dan verwacht i.v.m blessures en afzeggingen. Gelukkig lieten de weergoden ons deze morgen niet in de steek, het was net voordat we gingen spelen gestopt met regenen en het bleef de gehele wedstrijd droog. De eerste actie is voor Wik een mooi schot van Remco komt bij Dickenson die net naast schiet. Dan zijn de beide ploegen een poos gelijkwaardig, de gevaarlijkste actie van dat moment komt wederom van Dickenson, maar zijn schot treft wederom geen doel.

Zeelandia Middelburg kan dan doorkomen, maar de bal wordt te ver doorgeschoten .Keep Kevin wil de bal wegschieten maar een speler van de tegenpartij staat hierbij in de weg, in het duel geeft Kevin de speler een duw en dat mag natuurlijk niet dus een penalty tegen. En dan staat het 0 - 1. De B1 probeert van alles, maar het voetbal in deze eerste helft is niet zoals vorige week, dus er zijn behoorlijk wat schoten, passes en kopballen die niet lukken. De tegenstander probeert een doelpunt te forceren met wat gevaarlijker spel, maar ook zij komen niet tot scoren. Een actie van Yani en… jawel een mooi doelpunt, het staat gelijk. 1- 1. Frank probeert het ook nog maar zijn schot gaat over.

DSC04106

De tweede helft, Kevin heeft de wedstrijd ziek verlaten(beterschap) en Yani gaat hem vervangen. Wik gooit alles in de strijd en begint met een goede aanval, de eerste voorzet van Nick Dicou op Dickenson, leid nog wel niet tot een doelpunt maar de spirit is terug.
Dickenson is wel de eerste die in deze helft het net vind en de stand op 2 - 1 zet. Wik B1 tikt in deze fase goed met elkaar over. Maar Zeelandia Middelburg laat het niet op zich zitten en komt gevaarlijk door. Het schot wordt keurig door Yani buiten de lijnen gestompt.

De volgende doelpoging van Wik door Frank mislukt, in de rebound echter kan hij samen met Nick Dicou en Dickenson er weer een opzetten. Dickenson is degene die uit deze actie scoort. 3 - 1 Wik blijft druk zetten op de tegenstander en een goede voorzet van Frank gaat over, een volgende prachtige  van Dickenson wordt door Leroy prima ingekopt. 4 - 1 En zo gaat de wedstrijd naar zijn einde en als scheids Gerard affluit zijn er drie competitie punten binnen. Was de eerste helft qua voetbal niet om over naar huis te schrijven, de tweede helft speelden de B’s  stukken beter. Volgende week moeten ze uit tegen  ’s heer Arendskerke B2.

Webdesign Tonny