• Bru 4 - WIK 3
  • Kantine
  • SKNWK 1 - WIK 1
  • WIK JO7

Vandaag komt een voetbalcombinatie met een lange naam op bezoek bij Wik’57 op de Vospit, de St Kwadendamme,Apollo’69,Hoedekenskerke JO17-2. Voor de wedstrijd nog een flinke bui regen wat tezamen met de regen die ‘s nachts al was gevallen voor een glad veld zorgde. Vandaag wederom weer invallers nodig van andere teams: Frank de Boer, Finn Kouwenberg en Dylan Kooman zijn vandaag van de party. Na de aftrap is het Bart die de eerste actie voor Wik maakt, zijn schot gaat echter in het zijnet.

DSC02395


Hierna is het Timon die op het doel van Kwadendamme door kan gaan, echter hij ontmoet voor de eerste keer de Kwadendamse keeper die zoals later in de wedstrijd blijkt heel vaak in de weg staat. Dan een aanval van Kwadendamme maar deze wordt tot doeltrap teruggebracht. Een lange bal van Nick gaat over, Jari, Mark en Sven en Quinten hebben even hun handen vol aan de tegenstander maar weten goed te verdedigen. Bij een volgende Wik aanval is het schot van Colin te zacht en zijn volgende voorzet mooi voor de goal van de tegenstander loopt uit op niets omdat er geen medespelers staan om de bal op te vangen. Nick schiet nog maar een keer over. Dan de ingevallen Frank, maar ook zijn schot wordt door de keeper geblokt, het daaropvolgende schot van Bart rolt echter zachtjes maar beslist over de lijn en het staat 1-0. Colin komt weer alleen voor de keeper te staan maar weer wordt zijn schot weggewerkt.

DSC02420
Dan moet Leroy diverse keren even flink uit zijn doel komen om de bal weg te schieten, en gaat een schot van Nick weer naast. Een vrije trap net buiten de zestien schiet Bart over en bij de volgende aanval van Kwadendamme redt Leroy door de bal net met zijn voet buiten de lijnen te werken. Timon komt voor de laatste keer deze helft voor de keeper maar deze weet weer het schot te pakken. In de tweede helft wordt Kwadendamme gevaarlijker en wordt de ingevallen Job door coach Ad gesommeerd beter zijn man te bewaken, wat hierna dan ook beter gaat.

DSC02465
Voorin worden er met regelmaat sprintje getrokken o.a. door Robin die regelmatig met de bal naar voren kan komen. Uit een van die aanvallen valt een doelpunt van Frank na gerommel voor het doel van de tegenstander, en staat het 2-0. Maar de volgende kansen van Nick en Frank worden wederom om zeep geholpen door die verdraaide keeper van Kwadendamme. Tussendoor zijn Fin en Dylan ook in stelling gebracht en voetballen hun partij prima mee. De naar voren geschoven Quinten schiet de bal twee keer over en een keer in de handen van die Kwadendamse goalie. Vervolgens zetten Nick en Frank weer een aanval op waaruit de laatste de 3-0 kan maken, niet veel later gevolgd door de 4-0 door een hard schot van Bart.

DSC02693
Kwadendamme blijft echter voetballen, hun eerste actie wordt door Leroy gestopt en bij de volgende wordt de bal net voor het doel weggewerkt door Job. Als Timon en Bart het uiteindelijk nogmaals niet lukt om de keeper te passeren is het tijd en fluit scheids Gerard af.
Het was vandaag best een lastige wedstrijd maar ondanks dat niet alles lukte heeft de JO17-1 er toch weer drie punten bij.

DSC02803
Volgende week uit tegen Kloetinge JO17-6, deze wedstrijd gaat vroeger van start n.m.l om 11.15 uur. Als laatste bedanken de vaste spelers van Wik’57 JO17-1 Frank, Finn en Dylan dat ze vandaag mee wilden spelen en dit zeer verdienstelijk hebben gedaan.

Webdesign Tonny