• Kantine
  • SKNWK 1 - WIK 1
  • WIK JO7
  • Bru 4 - WIK 3

Vandaag weer eens uit voetballen tegen Kapelle JO17-2 die op de negende plaats staat. Frank den Boer gaat weer eens met ons team mee als dertiende speler. Al snel na het fluitsignaal blijkt dat Wik de betere ploeg is, gelijk worden de eerste kansen gecreëerd.
Maar de vizieren staan nog niet helemaal goed. Bart schiet naast, maakt dan een doelpunt maar staat buitenspel, Frank schiet op de lat en een ander schot land bij de keper van Kapelle en Nick schiet over. Zijn volgende schot op doel wordt gepakt door de keper van de tegenstander. Maar als hij wederom voor het doel komt en schiet grijpt de keper mis en staat het 0-1.

DSC00157 2

Hierna is het Bart die eerst over schiet maar daarna toch scoort en zo staat het 0-2. Ook Robin probeert het maar weer is het de Kapellse keper die in de weg staat. In de rebound is het Frank die de bal in het hoek van het doel frommelt en staat het 0-3. Dan komt Kapelle door, ze waren al eerder op de helft van Wik geweest maar vonden daar een vastberaden verdediging tegenover zich. Het schot wordt in eerste instantie door Leroy weggewerkt maar in de rebound kunnen ze toch scoren,  1-3. Het vierde doelpunt voor Wik valt als Colin de bal naar Frank schiet, deze alleen door kan gaan en de bal bij Bart neerlegt. Zijn schot wordt weggewerkt door de keper maar Bart vangt de bal weer op en scoort. Dus een 1-4 ruststand.

 

Na rust komt Kapelle er bijna niet meer aan te pas, Bart schiet nog even naast, maar Colin kan wel scoren 1-5. Wat later gevolgd door Frank die de 1-6 maakt uit een goed genomen hoekschop van Colin. Leroy is er ondertussen maar bij gaan zitten want hij had wel erg weinig te doen, maar wordt door de meegereisde Gerard van Wanrooij gemaand toch maar te gaan staan want je weet maar nooit, en het vochtige gras is nou ook niet bevorderlijk voor zijn spieren!! Verder in de wedstrijd  kan Frank alleen door en maakt de 1-7. Dan maakt Nick de 1-8, Marc schiet over en kan Frank nogmaals twee keer scoren en staat het 1-10.


Na nog wat doelpogingen van Wik is de tijd om en gaan ze met een 1-10 stand en drie punten naar huis. Door winst van Odio JO17-2 op SKNWK JO17-1 staat Wik’57 JO17-1 deze week op de tweede plaats in de poule. Volgende week voetballen ze thuis voor de beker tegen SNKWK JO17-1, een beetje de generale repetitie voor de wedstrijd die ze op 3 december in Nieuwerkerk tegen dezelfde ploeg moeten voetballen maar dan voor de competitie.

Webdesign Tonny