• Bru 4 - WIK 3
  • Kantine
  • SKNWK 1 - WIK 1
  • WIK JO7

Vandaag voor de laatste keer voetballen dit seizoen, bij vv Kapelle het B junioren toernooi. Het toernooi zou om 2 uur beginnen en om 6 uur afgelopen zijn.

Wedstrijdverslagjes:
In de eerste wedstrijd tegen SSV'65 B2 zijn er kansen voor Bart en Leroy maar jammer genoeg , ze gaan er niet in. (0-0).
De tweede wedstrijd tegen Kapelle B2 op het loeihete kunstgrasveld, komt Kevin diverse keren prima in actie en red Wik'57 B1 van tegendoelpunten, een kans van Dickenson strand bij de keeper van Kapelle en heeft datzelfde Kapelle pech door de bal snoeihard op de lat en de paal te schieten.(0-0).


De derde wedstrijd tegen Kloetinge B4 is erg rustig met een kansje voor Dickenson en een redding van Kevin, en ook een paar kansen voor Kloetinge die ze niet verzilveren. (0-0).
Wedstrijd 4 tegen Luctor'88 B1, hierin zeker wat meer spanning, een mooie kans van Nick de Boer een doelpunt van Dickenson en een redding van Colin die de bal van eigen doellijn net buiten de lijnen kan werken. (1-0)
Dan de laatste wedstrijd in deze poule tegen Dauwendaele B2. Deze zetten alles op alles om te winnen. Kevin kan weer diverse malen de bal uit het doel houden, Remco kan een doelpunt voorkomen door de bal snel uit te schieten, Dickenson kan een keer scoren, schiet daarna een bal richting de maan, en maakt uiteindelijk de 2 - 0.


Bovenstaand maakt dat de Kruisfinale voor de derde en vierde plaats gaat tussen Wik'57 B1 en de "grote broer" van SSV'65 B2 namelijk de B1 van deze club.
De zesde en laatste wedstrijd heeft Wik'57 B1 het niet makkelijk maar door een mooie pass van Nick de Boer op Dickenson kan deze de 1-0 maken. Hierna wordt met kunst en vliegwerk de Goese B1 van het Kerkwervse doel weggehouden en kan zo de derde plaats gepakt worden. En iedereen is er van overtuigd dat dit een prima prestatie is!!!!

Site 1

Goed gedaan Sven, Job ,Colin, Dickenson, Marc, Nick Dicou, Frank, Kevin, Leroy, Casper, Remco, Bart, Christiaan en Jari.
Uiteindelijke winnaar van het toernooi wordt FC de Westhoek B1. Tussendoor worden er nog penalty's geschoten, Dickenson wint hiermee en kampt aan het eind van het toernooi voor de penaltybokaal met alle andere winnaars van de aanwezige teams. Hierbij gaat echter de speler van ASV Brouwershaven Arnold Hanse met de winst aan de haal.

Site 2
Bij de prijsuitreiking blijkt dat alle winnaars uit de teams van het gatendoelschieten een medaille ontvangen.
Leroy was de gelukkige bij Wik, hij scoorde in de eerste ronde 100 en in de afvalronde 25 punten.
Bij de prijsuitreiking pakt Remco als één van de oudste de beker aan die door het bestuur van vv Kapelle uitgereikt wordt. De beker krijgt een mooi plaatsje op de plank in de kantine bij Wik'57.


Alle rijders en rijdsters en supporters van vandaag weer bedankt, deze middagen zijn zonder jullie niet mogelijk.

Webdesign Tonny