• SKNWK 1 - WIK 1
  • WIK JO7
  • Kantine
  • Bru 4 - WIK 3

Het seizoen gaat snel voorbij, nog drie wedstrijden en het is gedaan. Maar eerst thuis voetballen tegen FC Dauwendaele B2. Deze ploeg heeft één overwinning kunnen behalen in de afgelopen weken, maar blijkt een onberekenbare tegenstander te zijn. De B1 van Wik kan in het begin van de wedstrijd goed druk zetten, de eerste aanvallen gaan over en naast. Dan een hoekschop die in eerste instantie door Dauwendaele weggewerkt wordt, Dickenson kan de bal weer oppikken en legt deze voor het doel waar Leroy hem zonder moeite in kan tikken. De volgende aanval gaat door een schot van Frank over. Het doelpunten maken is echter nog niet voorbij Leroy passt, Dickenson kan hem meenemen en zet de 2-0 op het bord. Ook Bart probeert het maar zijn schot wordt door de keeper van de tegenpartij gestopt.

Dauwendaele laat bovenstaande niet op zich zitten en zet een snelle aanval op Wik in, zij waren hier even niet op bedacht en ontvangen het eerste tegendoelpunt. Maar ze voetballen gewoon verder Quinten legt door naar Bart, deze geeft hem terug op Frank die hem vol in het net schiet zo staat het 3-1. De laatste actie voor rust is wederom van Bart maar zijn prachtige schot gaat net over. Na rust, al snel kan Dickenson met een snelle spurt scoren 4-1 dat gaat goed. Dan een vrije trap voor Dauwendaele, Kevin lijkt hem in eerste instantie te pakken maar de bal glipt door zijn handschoenen en de tegenstander is er als de kippen bij en maakt de 4-2. Dan Wik weer, Leroy en Dickenson weten elkaar deze wedstrijd goed te vinden, door een pass van de eerste kan Dickenson de 5-2 maken… nu niet meer weggeven jongens!!.
Maar zoals wel vaker gebeurd komt de tegenstander gevaarlijk terug. Hun derde doelpunt wordt gemaakt als de verdediging van Wik makkelijk wordt uitgespeeld. Het vierde doelpunt van de tegenstander is een welgemikt schot van buiten de zestien en zo staat het 5-4.
In de laatste fase van de wedstrijd kan Dickenson een doorgegeven bal van Bart nog in het net deponeren de eindstand is 6-4 en drie verdiende punten zijn binnen.

(speciale notitie) In de verslagjes komen vaak de alleen de namen voor van degenen die wel of niet scoren, of een speciale actie uitvoeren, maar Wik  B1 voetbalt natuurlijk met het hele team. Dus degene die vandaag hebben meegevoetbald en  hierboven niet genoemd zijn “ Nick Dicou, Sven Bijdevaate, Colin van Wanrooy, Nick de Boer, Jari de Vlieger, Christiaan vd Hoek, Mark Dicou, Remco Hanse” ook jullie hebben je beste beentje weer voorgezet om de wedstrijd winnend af te sluiten waarvoor complimenten van de leiders.
Als laatste wil de begeleiding van Wik’57 B1 melden dat zij bericht hebben ontvangen van Yani Bakker waarin hij mededeelt dat hij stopt met voetballen. De begeleiders vinden het jammer dat hij stopt maar respecteren zijn besluit. Ze wensen hem veel succes met wat hij in de toekomst gaat doen.

Volgende week voetbalt de B1 de derby tegen ASV Brouwershaven B1.

Webdesign Tonny