• WIK-MZC 2014 dames
 • Kantinecrew gezocht

  Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons team willen komen versterken. Voor meer info klik op de foto van de kantine.

 • Duitse Avond

  Op 4 november organiseert WIK'57 een Duitse Avond in de kantine!

  Klik hier voor meer informatie

 • WIK 1

  Nieuwe kleding voor WIK 1

  Lees hier meer

WIK 1 heeft gisteren z'n 4de wedstrijd van het seizoen verloren. Gisteren kwam koploper Veere 1 op bezoek. In het prille begin van de wedstrijd was het al snel 1-0 voor de bezoekers. Na 10 minuten spelen maakte Veere ook de 2-0 na een verdedigingsfout van WIK. In de rest van de 1ste helft werden er aan beide kanten geen kansen weggegeven.

WIK Veere

In de 2de helft verruimden de bezoekers ook nog de 0-3. Harmen v/d Bok raakte met een kopbal nog de lat, maar het mocht niet baten voor WIK. Volgende week nieuwe kansen in een thuiswedstrijd tegen nummer 6 De Noormannen 1. Komt allen kijken!

Het eerste elftal heeft de 2e oefenwedstrijd afgelopen dinsdagavond met 3-4 gewonnen bij Flakkee 1. De ruststand was 1-3. Na rust bouwde WIK de stand uit naar 1-4, maar gaf dit later nog bijna weg. Uiteindelijk werd er toch gewonnen met 1 doelpunt verschil. Bij WIK werden de doelpunten gescoord door Camiel.

Gisteren is er getraind, zaterdag staat de eerste bekerwedstrijd op het programma uit bij SPS 1.

Webdesign Tonny