• WIK 1
  • Kantine
  • SKNWK 1 - WIK 1
  • WIK D1 kampioen

PZC kleinEen kansloze nederlaag voor de thuisploeg, tegen een fris en slim spelend WIK’57. Die laatste ploeg voerde veel positiewisselingen door en dit zorgde voor een overmacht aan vrije spelers op het middenveld. En hier had Waarde geen antwoord op. Nadat de nodige kansen al gemist waren opende Remon den Boer de score. Nieuwkomer Tim de Looze zorgde voor de tweede en derde treffer van de ploeg uit Kerkwerve. Na een communicatiefout kreeg Waarde een strafschop en die schoot Davey Tolhoek raak. Maar de bezoekers gingen vrolijk verder en Frank den Boer zorgde veertig seconden later al voor de 1-4. De Looze prikte ook zijn derde van de middag nog raak. Tolhoek kreeg opnieuw de mogelijkheid om een strafschop te verzilveren, maar dit keer schoot hij naast. Frank den Boer was wel weer effectief en Dennis Dekker mikte ook nog de zevende treffer van WIK’57 achter de doelman van Waarde.

PZC kleinWolfaartsdijk-coach Carlos de Jonge zag zijn ploeg struikelen door jeugdige overmoed. ,,We hadden aan een punt genoeg. Maar we hinkten op twee gedachten en bleven na onze gelijkmaker te ver vooruit voetballen.’' WIK verdiende de overwinning, door goed gebruik te maken van de ruimtes die de thuisclub weggaf. Colin van Wanrooij zette de ploeg van Huseyin Dogan voor de pauze op 0-1. Diedrik Noordam bracht Wolfaartsdijk in het tweede bedrijf op gelijke hoogte: 1-1. Dennis Dekker bezorgde WIK de overwinning: 1-2. De Schouwse formatie heeft nog een theoretische kans op het verlengen van het bekeravontuur. Daarvoor is een overwinning met grote cijfers op Veere nodig.

Gisteren stond voor de selectie van Huseyin Dogan de 2de oefenwedstrijd op het programma. Tegenstander deze keer was Apollo'69 1 uit 's Gravenpolder. Trainer Huseyin had voor deze wedstrijd keuze uit een ruime selectie en dit betekende een bank vol wisselspelers. Plaats van akte van de wedstrijd, werd wederom het 2de veld, omdat we het door de droogte geteiserde eerste veld nog laten rusten voor het bekergeweld van volgende week.

Gisterenmiddag kwam Wolfaartsdijk 1 op bezoek voor een oefenwedstrijd op de Vospit tegen WIK 1. Voor WIK 1 was het de eerste wedstrijd na 3 afgewerkte trainingen. De mannen van Huseyin Dogan konden eindelijk laten zien wat ze in hun mars hadden. Echter was de selectie redelijk gehavend, Jasper, Dennis, Derk en Jeroen waren een weekend weg en Remon genoot nog van z'n vakantie. Desalniettemin had Huseyin een 16 tal gladiatoren geselcteerd om de steppe van het 2de veld op de Vospit te bespelen.

Webdesign Tonny