• SKNWK 1 - WIK 1
  • WIK 1
  • wik-svd 2015
  • WIK JO17
  • WIK D1 kampioen

PZC kleinDe bezoekers wilden wel voetballen en de Zeeuws-Vlamingen konden het niet. Het was een niet zo een beste wedstrijd, maar WIK’57 was duidelijk de betere ploeg. De equipe van Wouter Zwackhalen kreeg ook heel veel kansen. Zijn ploeg speelde een kwartiertje goed en voor de rest ging het mee in het lage tempo van Schoondijke. Remon den Boer maakte de 0-1 en Frank den Boer zorgde voor de 0-2. Jeroen de Ruiter mikte de 0-3 in het doel van Schoondijke en door twee treffers van Frank den Boer liep WIK’57 uit naar 0-5. Net zoals vorige week redde Rein Dieleman de spreekwoordelijke eer voor Schoondijke.

PZC kleinDe ruststand was 1-1, maar beide ploegen waren het na de wedstrijd eens dat de bezoekers ook met 0-6 hadden kunnen voorstaan. WIK’57 kreeg kans op kans. Het raakte vier keer de lat en pas na een half uur plofte de bal in het net. Camiel Kleppe was de maker. Drie minuten later kreeg Jong Ambon een strafschop en toen stond het weer gelijk, want Jamiro Tuankotta maakte geen fout. In het tweede bedrijf herpakte Jong Ambon zich en ging het beter voetballen. Zowel bij de thuisploeg als bij WIK’57 werd een doelpunt afgekeurd. Het leek op een gelijkspel uit te draaien. Echter twee minuten voor affluiten zorgde Anwar Roemeratoe ervoor dat de drie punten in Middelburg bleven.

PZCHet was niet de beste wedstrijd om te zien en bij de thuisploeg zat het er al helemaal niet in. Ondanks dat WIK'57 een collectieve offday had kwam het wel op voorsprong. Nick den Boer schoot een vrije trap raak. Nieuwland werkte net iets harder en op het moment dat WIK'57 iets beter in het spel kwam ging het helemaal fout. In een korte periode was het Wesley Heeren de gelijkmaker binnen schoot, voor 1-2 zorgde en ook nog bijna 1-3 maakte. Die kwam er nog wel, want Jenz de Meij mikte in de laatste minuut de 1-3 eindstand op het scorebord.

PZCIn een nieuwe derby op Schouwen-Duiveland was WIK’57 de betere ploeg. Het nog ongeslagen Brouwershaven zat niet in de wedstrijd en raakte bij een 1-0-achterstand nog wel de paal. Voor de rest van de wedstrijd was de equipe van Wouter Zwackhalen de bovenliggende partij. Vijf minuten voor rust opende Rick Bevelander de score. WIK'57 had veel balbezit en in een tijdbestek van twintig minuten liep de thuisploeg uit naar een 4-0-voorsprong. Remco Theunisse zorgde voor de 2-0 en invaller Camiel Kleppe prikte nog twee keer raak.

PZCIn de eerste wedstrijd van interim-trainer Stéphane Cépèro kwam MZVC op een 0-2-achterstand. De bezoekers kende een lekker eerste half uur en Frank den Boer maakte de 0-1 en na een vrije trap van Remco Theunisse stond het 0-2. Vlak voor rust verkleinde Matthijs de Regt de achterstand door de 1-2 te maken. Jaimy Tims trok de stand weer gelijk door een strafschop raak te schieten. WIK'57 kreeg ondertussen alle hoeken van het veld te zien, maar kwam toch weer op voorsprong door een doelpunt van Den Boer. MZVC kwam door Matthijs van Belzen nog op 3-3 en de thuisploeg kreeg nog kansen op meer.

Webdesign Tonny