• WIK JO17
  • SKNWK 1 - WIK 1
  • WIK D1 kampioen
  • WIK 1
  • wik-svd 2015

Vandaag een thuiswedstrijd tegen het 4e team van V.v. Bevelanders, maar we beginnen om half 1 met een gezamelijke lunch in de kantine. We zijn met 16 man en we genieten van broodjes en na het eten kijken we nog naar ons eigen 2e team. Om 2 uur gaan we ons klaarmaken voor de wedstrijd. We hebben een mooie selectie van 17 man.

Vandaag net als vorige week een uitwedstrijd op kunstgras, alleen nu naar sportpark "Campen" te Kamperland om daar tegen het 3e elftal van V.v. Bevelanders te spelen.
We begonnen goed en in de 7e minuut komen we op voorsprong. Wilmar Berrevoets zet de aanval op en speelt hem naar Theo Wittenberg en die kan richting de 16 van de tegenstander. Daar speelt hij de bal naar Arjen Berrevoets en die schiet de bal in de korte hoek achter de keeper.

2

Vandaag een uitwedstrijd op een winderig Sportpark Wolfaartsdijk en op kunstgras tegen Wolfaartsdijk 3. We begonnen aanvallend aan de wedstrijd en kregen gelijk al wat kansen. Na ongeveer een half uur spelen komen we op voorsprong na een goede aanval vanaf recht naar het centrum en een steek pas van Elmar op Theo en die scoort beheerst. Kort daarna krijgt Erik de bal op de rand 16 en loopt 3 man voorbij en schiet de bal in de korte hoek in het kruis. We gaan gewoon door met aanvallen en Niels krijgt niet veel te doen.

Vandaag de uitwedstrijd naar ZSC'62 3 met een selectie van 16 man, ondanks vele afwezigen. We gingen goed van start en zetten ZSC goed onder druk, maar tot doelpunten kwam het nog niet. In de loop van de 1e helft werd zsc sterker, maar toch kwamen wij via Bart Boot op een 0-1 voorsprong. Maar net voor de rust kwam ZSC op gelijke hoogte. Na 43 minuten gingen we rusten...
De 2e helft begon erg onrustig aan beide zijde, veel bal verlies en weinig uit gespeelde kansen. De krachten verdwenen door het zware veld en echt goed gevoetbald werd er niet meer. Toch kon WIK door wat wisselingen nog een paar goede aanvallen plaatsen.

Vandaag de 2e bekerwedstrijd, we moesten uit naar MZVC 5. Bij aankomst op het veld bleek de gemiddelde leeftijd van de tegenstander niet boven de 20 jaar. Allemaal jonge gasten... We begonnen niet slecht aan de wedstrijd er werd goed gecombineerd. Al hadden de jonge gasten ook zeker goede voetballers. We kwamen na een half uur onterecht op achter stand door mistasten van de gelegenheids doelman Leroy Vis.

Webdesign Tonny