• WIK 1
  • SKNWK 1 - WIK 1
  • WIK JO17

Vandaag thuis tegen de JO16-1 van Duiveland. Onder de deskundige leiding van Jan Vis werd er om 11:30u afgetrapt. Omdat de gebroeders Kooman ontbraken en Robin nog last had van een blessure was er wat geschoven in de opstelling. Finn stond deze keer voorstopper en Joerie mid-mid. Lyanne had de plaats van Rick op de linksback overgenomen en Rick kon daardoor weer eens op de linksbuiten terecht.

Vandaag thuis tegen GPC JO16-1. Onder leiding van Niels, waarvoor dank, werd er iets na 11:00u afgetrapt. Blijkbaar hadden een aantal spelers van WIK niet door dat we al waren begonnen want binnen een minuut of 4 stonden we met 0-2 achter... en dan moet je nog een tijdje. Het voetbal leek juist de laatste wedstrijden wat beter te worden maar vandaag was het gewoon verre van goed. Nathan scoorde in de eerste helft nog een prima goal na een aanval via Thijs en Robin.

Vandaag opnieuw naar DOSKO in Bergen op Zoom. Voor de beker hadden we daar gewonnen en blijkbaar was dat reden waarom er bij DOSKO een compleet andere (stukje groter) verdediging stond. Was de eerste wedstrijd al "vervelend" qua sfeer, vandaag was het niet anders. Een scheids die echt zijn best wel deed maar zeker niet alles zag helpt daar ook niet echt bij. Hoe dan ook, dat we met de rust met 3-0 achter de kleedkamer ingingen lag compleet aan ons eigen spel. Te slordig, te gehaast en minder stevig in de duels als voorgaande wedstrijden.

Vandaag de uitwedstrijd tegen DOSKO JO-16 in Bergen op Zoom. Iets later als gepland werd er rond 12:05u afgetrapt. Voordat het 12:06u was stonden onze Wikkers al op voorsprong. Na een assist van Joerie was het Robin die de snelle 0-1 voor zijn rekening nam. De eerste 25 รก 30 minuten was er niets aan de hand en was WIK gewoon de bovenliggende partij. Er werd goed gespeeld en de duels werden fel aangegaan. Het lag aan de keeper van DOSKO dat we niet vaker het net vonden.

Webdesign Tonny