Vandaag uit tegen DVO'60. Met 1 puntje meer op de ranglijst had deze tegenstander een kleine voorsprong. Gezien de uitslagen was er wellicht wat mogelijk alleen waren we niet compleet vandaag. Nathan was jammer genoeg afwezig en Dylan bleek vanochtend te ziek om mee te gaan. Sanne was haar voetbalschoenen vergeten maar dat werd ter plekke opgelost. Op een splinternieuw, glad, kunstgrasveld (3x niks) werd er afgetrapt om 11:00u. De eerste kansen waren allemaal voor ons, alleen stond het vizier niet op scherp. DVO scoorde wel, niet door goed voetbal maar van afstand. Ondanks een prima goal van Finn gingen we met 3-1 achter de rust in.

Vandaag thuis tegen, opnieuw, een hele sterke tegenstander, HVV'24. Onder leiding van Dennis werd er om 11:00u begonnen aan de wedstrijd. Vandaag kwamen Sven, en iets later ook Quinten, ons versterken. Voor de wedstrijd was er vooral aandacht voor de touringcar waarmee de tegenstander was gearriveerd maar dat doet er niet toe, al komen ze met een raket. We begonnen goed. De eerste 10 minuten deden we voetballend goed mee al vielen er wel snel 2 tegendoelpunten.

Vandaag uit tegen VVC�68. Deze tegenstander had pas 1 wedstrijd gespeeld dus was het lastig in te schatten hoe sterk ze waren. Van hun trainer begrepen we al snel dat enkele van zijn spelers ook voetballen in gekozen selecties dus wisten we dat het wellicht moeilijk zou kunnen worden. De eerste 10 minuten stonden we wel wat onder druk maar deden we prima mee. Via een afgeketst schot kwamen we echter wel op achterstand. Joerie moest helaas snel daarna definitief afhaken vanwege zijn knie.

Vandaag thuis tegen de JO16-1 van Duiveland. Onder de deskundige leiding van Jan Vis werd er om 11:30u afgetrapt. Omdat de gebroeders Kooman ontbraken en Robin nog last had van een blessure was er wat geschoven in de opstelling. Finn stond deze keer voorstopper en Joerie mid-mid. Lyanne had de plaats van Rick op de linksback overgenomen en Rick kon daardoor weer eens op de linksbuiten terecht.

Vandaag thuis tegen GPC JO16-1. Onder leiding van Niels, waarvoor dank, werd er iets na 11:00u afgetrapt. Blijkbaar hadden een aantal spelers van WIK niet door dat we al waren begonnen want binnen een minuut of 4 stonden we met 0-2 achter... en dan moet je nog een tijdje. Het voetbal leek juist de laatste wedstrijden wat beter te worden maar vandaag was het gewoon verre van goed. Nathan scoorde in de eerste helft nog een prima goal na een aanval via Thijs en Robin.

Vandaag opnieuw naar DOSKO in Bergen op Zoom. Voor de beker hadden we daar gewonnen en blijkbaar was dat reden waarom er bij DOSKO een compleet andere (stukje groter) verdediging stond. Was de eerste wedstrijd al "vervelend" qua sfeer, vandaag was het niet anders. Een scheids die echt zijn best wel deed maar zeker niet alles zag helpt daar ook niet echt bij. Hoe dan ook, dat we met de rust met 3-0 achter de kleedkamer ingingen lag compleet aan ons eigen spel. Te slordig, te gehaast en minder stevig in de duels als voorgaande wedstrijden.