• WIK JO17
  • WIK D1 kampioen
  • wik-svd 2015
  • SKNWK 1 - WIK 1
  • WIK 1

Op deze ietwat bewolkte maar droge zaterdagmiddag staat de return tegen ASV Brouwershaven op de rol. Wik heeft nog wat recht te zetten want in de uitwedstrijd werd met 3-1 verloren.
Brouw heeft een jong team, de JO19 junioren zijn daar verdeeld onder de senioren, Wik komt met een gemengd team aan de start net als altijd. De eerste minuten is het aftasten maar dan wordt er een overtreding door Brouw in de zestien gemaakt en scheidsrechter Stouten legt de bal op de stip. Theo Wittenberg gaat erachter staan en schiet hem rustig in het doel, Wik staat op voorsprong. Brouw komt opzetten maar Patrick de Boekert werkt de bal i.s.m. Keeper Niels Hendrikse weg.

Dinsdagavond, naar Scharendijke om in te halen tegen ZCS’62 3. De regen van deze middag is met een enkele klap onweer verder het land in gedreven. We startten pas om 8 uur o.l.v. scheidsrechter Elenbaas dus de lampen zijn al aan. Wik speelt als eerste naar het doel van de tegenstander maar de aanval levert niets op. Dan ZSC twee keer achter elkaar waarbij de tweede keer de bal heel gevaarlijk voor het doel langs wordt geschoten, de ingekomen spelers mist hem echter.

Een kort verslagje over de inhaalwedstrijd tegen VCK 4. Het was warm deze middag en o jee Wik’57 2 moet op kunstgras voetballen, echt niet het favoriete veldje voor diverse spelers. En de tegenstanders.. die waren vooral jonger!! Maar snel beginnen dan onder leiding van een wat oudere scheids. De eerste tien minuten gaat het wel gelijk op al probeert VCK druk te zetten. Dan vanuit een hoekschop 1-0 voor de tegenstander. Een volgend afstandsschot van Patrick de Boekert gaat over.

Voetballen op de Vospit tegen FC de Westhoek 3, met een stormachtige wind dwars op het veld. Dat dit het voetballen beïnvloedde zult u begrijpen, maar beide teams hadden er last van. Deze wedstrijd weinig notuleren want de tegenstander komt wel erg vaak op de helft van Kerkwerve. Resultaat met de rust 0-4 twee echte doelkansen voor Wik door Theo Wittenberg en Erik de Vlieger en maar liefst vier doelpunten voor de Westhoek.

Webdesign Tonny