Voetballen in Oosterland tegen Duiveland 4 op deze frisse middag. Geen Jan Vis langs de lijn maar Marcel Passenier die vandaag de vlag mag hanteren. In de eerste helft mag Wik al drie doelpunten opschrijven. Jack vd Velde maakt de eerste gevolgd door Nick Dicou. Patrick de Boekert  maakt net buiten de zestien meter hands, de vrije trap die hierop volgt beland in de Kerwervse muur.
Vlak voor rust is het de ingevallen Nick de Boer die op een assist van Yani Bakker de stand op 0-3 zet.

Op de Vospit vanmiddag de laatste wedstrijd: Wik’57 2 – Colijnsplaatse Boys 3 een lastige ploeg om tegen te voetballen. De eerste minuten na het fluitsignaal komt de tegenstander er niet aan te pas, op hun helft wordt de wedstrijd gestreden, maar al snel valt door een misser op het middenveld bij Wik de 0-1 als een Colijnse speler alleen door kan gaan en de keeper van Wik van vandaag Leroy Vis kan passeren. Wik kan wat verder in deze helft weer langszij komen door een prima genomen vrije trap van Ferrie Berrevoets die mooi in de hoek van het Colijnse doel verdwijnt. Jack vd Velde schiet de bal over en als Colijn weer doorkomt kan Leroy het schot tot een ongevaarlijke hoekschop verwerken.

Een koud windje en een fanatieke tegenstander dat zijn de ingrediënten voor de wedstrijd in Wolphaartsdijk tegen het derde team van deze club.
Wik staat op de eerste en zij op de derde plaats met maar één puntje verschil. De eerste paar minuten is het Wik wat druk zet, een aanval via Yani Bakker en Nick Dicou eindigt echter naast het doel. De eerste aanval van de tegenstander wordt na een redding van keeper Niels Hendrikse afgeslagen. Maar met een snelle terugkomst kan even later Wolphaartsdijk wel scoren, er wordt echter terecht op hands geappelleerd en dit doelpunt wordt afgekeurd.

Competitiewedstrijd nummer zeven thuis tegen Apollo’69 5. Super aardige gasten maar in het veld ook zeer fanatiek. Wik vandaag in de eerste helft met zo’n 12 spelers waarvan enkele niet fit. In de tweede helft zouden Nick de Boer, Colin van Wanrooij en Bart vd Velde nog meedoen, zij gingen echter eerst uit met de JO17-1 naar Arnemuiden. Scheidsrechter van vandaag Elmar Verhage.

Vanmiddag voetballen met het tweede uit tegen SKNWK 4, net als vanochtend een koude wind en in de loop van de wedstrijd motregen, altijd leuk!! Vanaf begin van de wedstrijd een felle strijd en behoorlijk wat commentaar op elkaar. Wik kan twee keer een mooie aanval maken, maar SKNWK komt even snel weer terug. Toch is het eerste doelpunt voor Kerkwerve als Dennis de Boer Jack vd Velde kan bereiken die de bal met een mooie boog over de keeper in het doel schiet, 0-1 voorsprong. Zo blijft het een minuut of twintig, dan komt SKNWK er echter doorheen en maken de gelijkmaker.

Webdesign Tonny