• WIK JO17
  • WIK D1 kampioen
  • wik-svd 2015
  • WIK 1
  • SKNWK 1 - WIK 1

Het begon heel goed voor Wik in de druilerige regen op het sportpark de Volharding in Bruinisse als binnen enkele minuten een kopbal door Leroy Vis op een prachtige voorzet van Kees-Jan vd Wekken door de goalie van de Bruse Boys weg wordt gestompt, maar…. voor de voeten van Tim van Beveren terechtkomt die hem keurig inschiet, 0-1!!! Maar dan blijkt Bru ook gelijk wakker, Wik wordt keer op keer teruggedrongen in de verdediging en het wordt al snel 1-1. En hoewel Wik deze helft nog wel regelmatig op de helft van de tegenstander kan komen lijkt scoren onmogelijk.

Alweer de derde competitie wedstrijd vandaag, deze keer thuis tegen ZSC’62 2. Vandaag staat het Wik team voor het eerst o.l.v. thuiscoach Jos Wesdorp, de scheidsrechter van dienst is Ron v Kan. Al snel zet ZSC- Kerkwerve onder druk maar Joel Bottemanne kan het schot stoppen. Dan is het Wik.. maar het schot van Yani Bakker eindigt in een doeltrap. ZSC komt weer Arne Ganzeman verdedigt weg. Maar hierna is het toch ZSC die scoort, stand 0-1. Echter nog geen vier minuten later zet Wik speler Dickenson Eekman op een pass van Yani de stand op 1-1 gelijk.

Vandaag met veertien man naar Stavenisse, dat is beduidend minder dan vorige week. Gelukkig blijft het deze middag droog met zelfs wat zon erbij, wel staat er een straffe wind over het veld. We startten op tijd en al snel blijkt dat de tegenstander in deze helft het merendeel van de tijd vol druk zet. Het wordt te saai om te schrijven hoe ze iedere keer bij het doel van Wik komen, het is wel vermeldens waardig dat ze gelukkig iedere keer over of naast schieten!! Ook kan Wik diverse aanvallen afslaan door de verdediging met man en macht alles achterin dicht te laten gooien.

Op deze uiterst zonnige zaterdagmiddag voetballen tegen FC de Westhoek 4. Met zestien spelers en o.l.v. het vertrouwde team Gerard van Wanrooij (coach) en en Jan Vis (vlagger) wordt er na het fluitsignaal van scheidsrechter Ron van kan afgetrapt. De Westhoek zet het eerste druk maar al snel weet Quinten Poelman de eerste doelpoging voor wik te plaatsen, deze gaat echter over. Stefan Heeg doet het beter, hij schiet van ruime afstand in het doel en zet de stand op 1-0. De Westhoek krijgt een vrije trap maar deze gaat naast.

Vandaag de eerste bekerwedstrijd deze tegen MZVC 6, nadat de Noormannen die van vorige week zaterdag afgelast hadden. Diverse tweede spelers zijn met het derde mee zodat zij in Middelburg tegen het “broertje” van de tegenstander van het tweede MZVC 5 kunnen voetballen. Het is lastig voetballen voor Wik’57 2 het gaat chaotisch en ze lijken niet geconcentreerd. MZVC krijgt dan ook de eerste kans, deze gaat gelukkig in eerste instantie tegen de paal en in de rebound over.

Webdesign Tonny