Naar GPC Vlissingen, onderweg al een volle bak regen. Door personele problemen wordt Ian vd Wekken op het laatste moment afgestaan aan het eerste, Quinten Poelman gaat weer mee na een periode niet gevoetbald te hebben en lastminute laat ook Kees-Jan vd Wekken, terugkomend van een knieblessure, weten dat hij van de partij is, Ook sluit Davey Kooman van het derde aan.

Zo zijn we toch nog met dertien man onderweg.
Na het omkleden en de warming-up ruim twintig minuten wachten op een scheidsrechter!!!
Dat was echt niet goed geregeld daar!! Uiteindelijk in de regen aan de wedstrijd beginnen. De instructies van aanvoerder Stefan Heeg worden in de eerste helft redelijk gevolgd. Maar het iets “oudere” team van GPS Vlissingen voetbalt beter dan verwacht. Na zo’n vijftien minuten maken zij vanuit een vrije trap, waar de bal door Wik niet goed weggewerkt wordt de 1-0. Een minuut of tien later speelt Nagtan Boot de bal op Bjorn Pinto-E-Neto die de gelijkmaker erin schiet. Na diverse kansen waarbij o.a. Nagtan en Jeffrey Herfst niet kunnen scoren wordt er een hoekschop door Quinten genomen, Leroy Vis kopt de bal keurig in het doel. Even is er verwarring of het wel een doelpunt is maar de scheids geeft zeer resoluut aan 1-2.

De tweede helft: De gestage regen is nu opgeschaald naar stortbuien, mensen wat een rotweer!!
Ruim binnen de tien minuten schiet Pinto op het doel Stefan kan het schot net iets verlengen en de bal ligt in het net en Wik staat met 1-3 redelijk op voorsprong. Maar na een minuut of vijf een domper, de 2-3 wordt gescoord door de tegenstander. Wat later schieten ze op de lat en de paal. Wik krijgt het moeilijk, de fut is eruit. De 3-3 wordt gemaakt, Stefan krijgt geel voor een “overtreding” en dan is bij Vlissingen het hek van de dam, na enkele keren het doel gemist te hebben wordt het achter elkaar 4-3, 5-3 en voor het eind van de wedstijd zelfs nog 6-3.

Gedesillusioneerd, maar na gelukkig toch nog gedoucht te hebben, terwijl op de site stond dat dat niet toegestaan was, naar huis. Volgende week is het tweede vrij, op 24 Oktober staat de thuiswedstrijd tegen Walcheren 5 op de agenda. Hopen dat een ieder dan weer fit is en in de tussentijd op de trainingen aanwezig kan zijn, want gebleken is dat dit zeer zeker nodig is.