• Kantine
  • Bru 4 - WIK 3
  • WIK JO7
  • SKNWK 1 - WIK 1

Gisteren stond voor ons 3de team de inhaalwedstrijd tegen SVOD’22 4 op het programma. Het 4de team van de fusievereniging tussen Oostkapelle en Domburg kwam op bezoek op de Vospit en stond 1 plaatsje boven WIK op de ranglijst, dus er zouden zeker mogelijkheden moeten liggen.

Met een krappe selectie werd er gestart aan de wedstrijd, maar kwam onze Bomber Maurice van Leeuwen als een duveltje uit een doosje de kleedkamer binnen. Verder waren er gelukkig nog wat spelers van WIK 2 welke ook een poosje bij ons mee wilde doen. We stonden direct in het begin even te slapen, waardoor de bal al snel in ons netje lag. Dit was veel te makkelijk, maar gelukkig wisten we de achterstand ook al snel om te buigen naar een 2-1 voorsprong door goals van Davey en een penalty van Theo. Niet veel later was WIK slordig achterin en vond onze scheidsrechter Marcel het nodig de tegenstander ook een penalty te geven. Helaas voor WIK kon Niels de penalty niet keren en was het weer gelijk.

Hier hielden de goals nog niet op, want de tegenstander kwam weer voor nadat een vrije trap van richting veranderd werd. Niels kon de bal half keren, maar de rebound kon makkelijk binnen geschoten worden. Echter kwam WIK nu weer terug net voor rust gaf Maurice een strakke voorzet op Dennis die de bal keihard op de volley bij de 2de paal binnen knalde.

In de 2de helft was het een stuk minder vermakelijk, Davey kreeg al snel een levensgrootte kans op de voorsprong, maar zijn inzet ging over. Aan de andere kant was het wel SVOD’22 welke op voorsprong kwam, nadat de aanvoerder knap wegdraaide bij de ingevallen Leroy en binnen schoot. Al snel hierna ging WIK alles of niets spelen, het drong wel aan, maar we kwamen niet tot scoren. Dit deed de tegenstander tegen het eind van de wedstrijd uit een counter. Zo kwam de eindstand met 3-5 op het bord.

Het was al met al een vermakelijk potje, maar erg jammer dat er niet meer in zat. Nu een korte winterstop, want de eerste wedstrijd staat op zaterdag 13 januari al weer op het programma tegen de ploeg die net onder ons staat GPC Vlissingen 7.

Webdesign Tonny