PZC kleinIn wat trainer Ralph Zegers na afloop de slechte eerste helft van het seizoen noemde stond zijn ploeg wel met 1-0 voor bij rust. Niet geheel terecht, want WIK’57 verdiende zeker een doelpunt, maar doelman Daan van de Cingel bleek een te grote sta-in-de-weg. De enige kans die SKNWK kreeg werd van afstand binnen geschoten door Remco van de Berge. In de rust werd het tactische plan wat aangepast en Remon de Jonge mikte de 2-0 treffer van de Nieuwerkerkse ploeg in het doel. Invaller en jeugdspeler Aron Schott maakte de 3-0. Remon den Boer strafte een foutje af bij de thuisploeg en zorgde voor de 3-1. In de laatste tien minuten vielen er nog doelpunten en bij beide treffers was Schott de aangever. De 4-1 werd gemaakt door Robert Padmos en de 5-1 door Kevin Schiettekatte.