• WIK JO7
  • SKNWK 1 - WIK 1
  • Bru 4 - WIK 3

image2

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd Vosmeer - WIK op het programma. Na druk overleg voor de wedstrijd in de kleedkamer werd besloten om voor de rust met windje mee te spelen, maar dan moest Arjen wel de toss winnen. En dat geschiedde ... Al na 4 minuten werd Remco's afstandschot gedragen door diezelfde wind en was het 0-1. Na 27 minuten werd het 0-2. Na een afgeslagen corner maakte Harmen eerst een "schijnbeweging", waarna hij de bal in de bovenhoek schoot.

Even later schoot Camiel jammerlijk voorlangs, zodat we met een 0-2 voorsprong gingen rusten. Na rust kwam er een Goede voorzet van Camiel die gemist werd door Remon én door Frank. Even later had Dickenson een goede actie en dito voorzet, maar de gegeven kans werd door Camiel verprutst. Vosmeer speelde redelijk mee, maar werd niet echt gevaarlijk. Na 25 minuten in de 2e helft  kregen we een vrije trap op de rand van de 16. Camiel schoot 'm aardig in, maar de keeper van Vosmeer voorkwam de 0-3.

Even later kreeg Vosmeer toch een kans, maar Robin redde bekwaam. Na een goede voorzet van Dickenson kon Remon de 0-3 ook niet maken. Vosmeer werd nog gevaarlijk na een verre vrije trap op de paal en gelukkig verprutste ze ook de rebound van die vrije trap. 10 minuten voor tijd maakte Remon aan alle onzekerheid een einde en werd het 0-3. Maar een paar minuten later stond het al weer 1-3 door een onoplettendheid in de defensie. De ingevallen Bart vd Velde kreeg nog een kans op de 1-4 maar miste. Deze uitslag kwam toch op het bord nadat Dickenson scoorde na goede actie Remon. Hoewel we niet goed voetbalden namen we toch de 3 punten mee naar huis.