• WIK JO7
  • Bru 4 - WIK 3
  • SKNWK 1 - WIK 1
  • Kantine

Vandaag stond de wedstrijd tegen Goes 1 op het programma voor WIK 1. Dit was een welbekende 6 puntenwedstrijd want bij een overwinning zou WIK over Goes heen gaan in de rangtelling. De uitwedstrijd werd helaas voor WIK vrij kansloos verloren.

Vandaag kon Dennis Dekker weer in de basis starten en aanvoerder Rick Bevelander begon sinds lange tijd weer op de bank. Helaas moest wel Remco Theunisse gemist worden in verband met een schorsing. Goes was in de eerste helft de bovenliggende partij en legde goed voetbal op de mat. Echter kwamen ze niet tot kansen als ook de thuisploeg niet en zo bleef de brilstand tot de rust gewaarborgd.

In de 2de helft kreeg WIK wat meer grip op de wedstrijd. De strijd werd wat meer gewonnen en WIK kon de bal beter over spelen. Echter kreeg Goes 2 grote kansen, maar gelukkig mistten de spelers scherpte. Aan het einde van de wedstrijd viel er toch nog een doelpunt. Een vrije trap van de zijkant werd goed in de zestienmeter gegooid door Bart v/d Velde. Daar kwam Stefan Heeg goed voor z’n tegenstander en liet de keeper kansloos met zijn kopbal. Niet veel later floot scheidsrechter Heyt af en dit betekende dat de 3 punten op de Vospit bleven.

Een goede overwinning en belangrijk in de periodestand. Volgende week is WIK 1 een weekendje vrij en dan staat op 13 mei de uitwedstrijd tegen kampioen Wolfaartsdijk 1 op het programma.

Webdesign Tonny