Vandaag stond de uitwedstrijd tegen de nummer laatst Colijnsplaatse Boys 1 op het programma. Traditiegetrouw is dit altijd een lastige wedstrijd voor ons eerste elftal. Vandaag was de opvallende afwezige Derk v/d Doel door een blessure, zijn positie werd ingenomen door Jeroen de Ruiter.

WIK was vanaf het begin de bovenliggende partij en wilde duidelijk laten zien dat WIK de 3 punten mee naar Kerkwerve wilde nemen. Colin van Wanrooij was het die de score binnen 10 minuten opende uit de linkerhoek met een mooie knal. Niet veel later mocht hij van 11 meter de score verdubbelen nadat hij was neergelegd door de keeper. Frank den Boer maakte er loop van de 1ste helft 3-0, door een prachtige aanval even prachtig af te maken.

Begin van de 2de helft verliep wat stroef, maar naar mate de wedstrijd vorderde werd het spel van WIK weer beter. In de 2de helft volgden er nog 2 goals van Frank en 1 van Colin. De goals waren weer van grote klasse. Colin paseerde bij zijn laatste goal 2 verdedigers inclusief de keeper en bij de laatste goal van Frank liet onze aanvoerder Rick meerdere tegenstanders inclusief het nakijken. Op de achterlijn gunde hij Frank ook zijn hattrick.

Het was een fijne middag voor WIK die werd beloond met een prachtige overwinning. Hierdoor is ons eerste elftal gestegen naar de 4de plek en is plek 2 zeker in zicht. Volgende week staat een thuiswedstrijd tegen SNS op het programma, kijken of de goede reeks kan worden doorgezet.