Gisteren stond voor WIK 1 de eerste bekerwedstrijd op het programma tegen 3de klasser de Noormannen. In tegenstelling tot de oefenwedstrijd tegen Duiveland 1 kwam WIK dit keer wel goed uit de startblokken. De Noormannen kwamen niet aan voetballen toe en WIK kwam dan ook terecht op voorsprong door Frank den Boer. Den Boer zou de enige achternaam op het scorebord worden, want de 0-2 kwam van z'n broertje Nick den Boer en Frank den Boer zou voor rust de uiteindelijke eindstand al op het bord zetten. In de 2de helft was de wedstrijd gelijkwaardig, maar het was wel duidelijk dat WIK de buit binnen had. Volgende week komt FC Dauwendaele op bezoek, welke gisteren met 4-0 heeft gewonnen van ZSC 1 voor de andere wedstrijd in de poule.