• WIK JO7
  • Bru 4 - WIK 3
  • Kantine
  • SKNWK 1 - WIK 1

Vandaag thuis tegen de JO16-1 van Duiveland. Onder de deskundige leiding van Jan Vis werd er om 11:30u afgetrapt. Omdat de gebroeders Kooman ontbraken en Robin nog last had van een blessure was er wat geschoven in de opstelling. Finn stond deze keer voorstopper en Joerie mid-mid. Lyanne had de plaats van Rick op de linksback overgenomen en Rick kon daardoor weer eens op de linksbuiten terecht.

 

Jochem nam de plaats van Duncan in op doel. Vanaf minuut 1 was WIK de bovenliggende partij. Niet vanwege te weinig tegenstand maar gewoon omdat de spelers het prima deden. Eindelijk waren daar weer de combinaties en vloeiende aanvallen te zien. Duiveland werd goed vastgezet en de duels waren 9 van de 10 keer voor ons. Via Thijs kwamen we dan ook zeer terecht op 1-0 en via Rick, na een schitterende aanval, op 2-0.

 

Na de “thee” bleven we goed spelen al was het te merken dat de warmte een rolletje speelde. Maar dankzij Nathan kwamen we (via een rebound vanaf de paal) op 3-0. Lennart bekroonde een hele goede wedstrijd met de 4-0! In de laatste paar minuten viel dan nog de 4-1 en 4-2 maar uiteindelijk een goede, prima partij van de JO16! Als we voetballen zoals in de eerste helft hoeven we van niemand te verliezen!

Webdesign Tonny