• SKNWK 1 - WIK 1
  • Bru 4 - WIK 3
  • WIK JO7
  • Kantine

Vandaag de 2e wedstrijd van het seizoen. Ondanks de vele regen de voorgaande uren, ging de wedstrijd gewoon door tegen het 4e elftal van Bruse Boys. De wedstrijd begon om 12.45 op het kunstgras veld van sportpark "Volharding" te Bruinisse. We hadden een mooie selectie van 16 man en we beginnen goed aan de wedstrijd. Binnen 3 minuten konden we al juichen, Elmar Verhage zette een aanval goed op en gaf een diepe bal op Maurice van Leeuwen. Maurice gaf een goede voorzet op de mee gelopen Elmar en die scoorde. Maar na 10 minuten stond het al weer 1-1, een goede aanval van Bruse Boys. Ze lieten onze keeper Niels Hendrikse kansloos.

Bru 4 WIK 3

We maakten de grip op de wedstrijd steeds meer kwijt, "Bru" had het betere van het spel. Maar toch kwamen we weer op voorsprong, een slechte trap van de keeper van "Bru" belandde in de voeten van Elmar en die kon de bal beheerst in een leeg doel schieten. Lang konden we niet genieten van de voorsprong, binnen een minuut lag de bal er aan onze kant in. We gingen rusten met een gelijkspel.

In de rust een paar wisselingen doorgevoerd, we gingen met 2 spitsen voetballen om het middenveld te versterken. Dat pakte de eerste minuten niet goed uit, want in de 2e minuut kwamen we op een 3-2 achterstand. Maar het ging steeds beter, we gingen beter voetballen. We konden elkaar makkelijker vinden en na een goed uur voetballen kwam de gelijk maker. Hij werd gescoord door Ian v/d Wekken. We gingen door met aanvallen, maar we moesten op onze hoedde zijn. Bruse Boys had ook goede snelle aanvallers. In de 83e minuut kwamen we weer op voorsprong, Maurice schoot op doel en werd door de keeper verwerkt tot corner. Die werd genomen door Wilmar Berrevoets en Ian kopte zijn 2e van de middag binnen.

Een leuke wedstrijd vanmiddag die alle kanten op kon gaan en wij waren de gelukkige.
Volgende week zijn we vrij, omdat we in een oneven poule zitten. De week erna weer een uitwedstrijd tegen Brouwershaven 2.